Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooona

krem przeciwzmarszczkowy

Polecane posty

Gość ooona

witam, mam 19 lat i no i niestety zmarszczki dookoła oczu, patrząc na mamę i siostry widzę, że to jest po prostu rodzinne ale myślę, że mogłabym już chociaż trochę zacząć o to dbać i szukałam ostatnio jakiegoś kremu, ale wszystkie przeciwzmarszczkowe są od 30+. teraz pytanie czy według was lepszy jest taki krem czy po prostu zwykły nawilżający?

Gość ewewlinka
To, co jest napisane na opakowaniu nie ma żadnego znaczenia.

Gość Ja mam ja mam
Co z tego, ze jest napisane 30+, wazniejsze jest jakie są skladniki tego kremu.

Gość lolaBB
Oczywiście, że składniki kremu są ważne. Warto wybierać tylko takie kosmetyki, które mają naturalny skład. Ja ostatnio kupiłam obie taki krem http://www.revitol.pl/5,revitol-anti-aging.html i już powoli jestem zadowolona z jego działania. Zmarszczki lekko się wygładziły, a skóra jest promienna.

Gość uyyuyrttt
krem i tak ci nie pomoże, szkoda kasy. na to samo wyjdzie jak bedziesz smarowac sie zwyklym nivea

Gość własnie ze pomoze
trzeba zapobiegać zmarszczkom zanim się pojawią, najlepsze są kremy z peptydami - działające podobnie do botoksu

Gość Smile:):)
Żadne kremy Ci na zmarszczki nie pomogą. Wystarczy używać jedynie nawilżającego. No i zmiana diety. Mnóstwo warzyw i owoców. Soki świeżo robione, dużo wody i będzie dobrze. Jak będziesz jadła świństwa to skóra się szybciej zestarzeje, choćbyś nawet używała kremów za kilka tysięcy.

Gość pudax34
masło karite z l'occitane[albo jakieś niemarkowe] albo idź do apteki i nabierz próbek kremów mocno nawilżających dla "starszych pań". ja np od paru miesięcy smaruję się pod oczami albo substiane albo redermic[ oba od La Roche Posay] i zmarszczki są prawie niewidoczne. a wszystko,to za darmo, bo z próbek- chciałam kupować pełne opakowanie, ale twarz mi zapycha, a pod oczy super.

Gość Ten artykuł
Jest do d... Wiadomo, ze kremy nie usuwają zmarszczek dlatego trzeba je zaczac odpowiednio wczesnie używac, wtedy zmarszczki pojawią się pozniej i mniej. Warto uzywac przez cały rok kremów z filtrami UV

Gość gość
przedewszystkim odpowiednie nawilżanie to podstawa, dzięki temu zachamujemy proces starzenia się duzo wcześniej, ja używam kremu nawilżajćego z firmy Murad, jest weitny, idealnie nawilża, nie zawiera prabenów i daje efekt natychmiastowego liftingu, polecam kazdemu tą firmę choć w polsce jest jeszcze mało znana.

Gość gość
temat sprzed roku, głupia spamerko

Gość gość
najlepiej to dziala taki krem la mer na pewniaka :) www.youtube.com/watch?v=glVAzwRFphs