Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danny21

ankietka

Polecane posty

Gość danny21

1. Jak często robicie loda swoim facetom? 2.Ile czasu trwa to u Was? 3. Kto inicjuje taki seks? 4. Robicie loda w miejscach publicznych? 5.Jeżeli tak to w jakich? 6. Jak często robicie handjoba? 7.W jakich ciekawych miejscach tak zaspokajałyście faceta? 8. Czy robicie czasem footjoba 9. Czy ocieracie się nieraz o swojego faceta tyłkiem w miejscu publ. aż do finału? 10.Czy robiłyście kiedyś facesitting?

1. Jak często robicie loda swoim facetom? 4 razy w tygodniu czasem 6 2.Ile czasu trwa to u Was? ale że sex? to koło 30-40min 3. Kto inicjuje taki seks? różnie zależy komu się bardziej chce :) 4. Robicie loda w miejscach publicznych? tak 5.Jeżeli tak to w jakich? w samochodzie, w lesie 6. Jak często robicie handjoba? że walenie konia? no to zawsze przed sexem chwilę :) 7.W jakich ciekawych miejscach tak zaspokajałyście faceta? sporo tego ;) 8. Czy robicie czasem footjoba tak :) 9. Czy ocieracie się nieraz o swojego faceta tyłkiem w miejscu publ. aż do finału? nie :P 10.Czy robiłyście kiedyś facesitting? nie :)

Gość danny21
ewa: dzięki za wypełnienie ankiety. Nareszcie jedna normalna osoba w tym tłumie szyderców. Miłego seksu :)

Gość danny21
up

Gość danny21
up

Gość oziębła żona
1. Jak często robicie loda swoim facetom? - nigdy 2.Ile czasu trwa to u Was? - j.w. 3. Kto inicjuje taki seks? - on by chciał, ale ja bym się porzygała 4. Robicie loda w miejscach publicznych? - j.w. 5.Jeżeli tak to w jakich? - j.w. 6. Jak często robicie handjoba? - od czasu do czasu jak mu już odbija z braku seksu to mu zwalę 7.W jakich ciekawych miejscach tak zaspokajałyście faceta? - tylko w łóżku wieczorem po ciemku 8. Czy robicie czasem footjoba - czasem, ale to nie ja robię tylko on jak chce to łapie moje stopy i nimi sobie robi dobrze 9. Czy ocieracie się nieraz o swojego faceta tyłkiem w miejscu publ. aż do finału? - nie 10.Czy robiłyście kiedyś facesitting? - nigdy i nie mam zamiaru

Gość danny21
oziębła żona: że on z tobą jeszcze wytrzymuje...

Gość oziębła żona
ciężko mu ale tak, poza tym się kochamy i doskonale rozumiemy

Gość danny21
ja bym się nie zdecydował na taki związek bez namiętności i szaleństwa...

Gość oziębła żona
jak się decydował to nie wiedział że tak będzie, ja też myślałam, że się wszystkiego nauczę i do wszystkiego przemogę - niestety seks mnie nie interesuje

Gość ewelkaIkubus
1. Jak często robicie loda swoim facetom? -jak zasłuży :-) czasem codziennie a czasem ni ch j a 2.Ile czasu trwa to u Was? -jak jest podjarany to expres a czasem błaga żeby go pieścic delikatnie i długooo 3. Kto inicjuje taki seks? -czasem nawet ja, niespodziewanie mu sciągam gatki i biore do buzi maluszka 4. Robicie loda w miejscach publicznych? -pare razy 5.Jeżeli tak to w jakich? nad rzeka ,na klatce 6. Jak często robicie handjoba? jak zasluzy i poprosi 7.W jakich ciekawych miejscach tak zaspokajałyście faceta? -jak w 5 8. Czy robicie czasem footjoba -2/3razy on by chciał wiecej ale mi to nieodpowiada 9. Czy ocieracie się nieraz o swojego faceta tyłkiem w miejscu publ. aż do finału? -jeszcze nie 10.Czy robiłyście kiedyś facesitting? -Moj mis uwielbia jak mu siadam na buzi bo ubostwia całuskowac obie dziurki-ja tez to lubie

Gość gość
1. Jak często robicie loda swoim facetom? Czasami codziennie czasami tylko 2 razy w tygoniu 2.Ile czasu trwa to u Was? Czasami 5 minut czasami 2 godziny 3. Kto inicjuje taki seks? Ja 4. Robicie loda w miejscach publicznych? Jasne 5.Jeżeli tak to w jakich? Plaża, podczas jazdy samochodem, w przymierzalni, w restauracji 6. Jak często robicie handjoba? Baaardzo często 7.W jakich ciekawych miejscach tak zaspokajałyście faceta? Chyba wszedzie 8. Czy robicie czasem footjoba Nie 9. Czy ocieracie się nieraz o swojego faceta tyłkiem w miejscu publ. aż do finału? Jasne 10.Czy robiłyście kiedyś facesitting? Jasne

Gość gość212
1. Jak często robicie loda swoim facetom? Gdy sie widzimy 2.Ile czasu trwa to u Was? ok 15 min 3. Kto inicjuje taki seks? On 4. Robicie loda w miejscach publicznych? nie 5.Jeżeli tak to w jakich? - 6. Jak często robicie handjoba? dla relaksu 7.W jakich ciekawych miejscach tak zaspokajałyście faceta? w aucie 8. Czy robicie czasem footjoba ? nie 9. Czy ocieracie się nieraz o swojego faceta tyłkiem w miejscu publ. aż do finału? tak 10.Czy robiłyście kiedyś facesitting? Nie

Gość gość
1. Jak często robicie loda swoim facetom? Staram się zawsze jak się kochamy, najczęściej tak właśnie wszystko się zaczyna. Często też w ten sposób koncentruję się na partnerze gdy sama nie mam np siły się kochać, samo jego podniecenie sprawia mi wówczas przyjemność bez fizycznej stymulacji. Najczęściej chyba jak bierzemy razem prysznic. Uwielbiam to ale dopiero od czasu kiedy znalazłam właściwego partnera i olbrzymią przyjemność sprawia mi to jak reaguje na moje pieszczony. Średnio 4/5 razy w tygodniu? Chociaż jak to w życiu - mamy i gorsze i lepsze tygodnie. 2.Ile czasu trwa to u Was? Trudno określić, mam wątłe poczucie czasu w tych chwilach. Wszystko zależy od partnera - czasem jest bardziej czuły na mój dotyk a czasem potrafi wiekami cieszyć się samą przyjemnością i daleki jest od finału. Nie ma reguły. 3. Kto inicjuje taki seks? Na początku - ja, w trakcie gdy się kochamy to raczej on daje mi znać, że chciałby żebym go polizała. 4. Robicie loda w miejscach publicznych? W opustoszałym biurze chyba się nie liczy? Podoba mi się idea zmiany miejsca, tego że robimy to teraz, zaraz i nie możemy się powstrzymać, ale zupełnie nie kręci mnie pomysł, że ktoś mógłby nas przyłapać. Nie lubimy się dzielić naszą intymnością. 5.Jeżeli tak to w jakich? - 6. Jak często robicie handjoba? Rzadko - leniwie w łóżku lub na kanapie, wolę robić loda bo o dziwo lepiej wyczuwam jak mu sprawić przyjemność 7.W jakich ciekawych miejscach tak zaspokajałyście faceta? - 8. Czy robicie czasem footjoba Nie zdarzyło mi się, nie przemawia to do mnie. 9. Czy ocieracie się nieraz o swojego faceta tyłkiem w miejscu publ. aż do finału? Nie. 10.Czy robiłyście kiedyś facesitting? Mój partner to uwielbia, ja na początku byłam trochę skrępowana i powoli uczyłam się czerpać z tego przyjemność. Teraz jak wyzbyłam się tego co wypada co nie wypada, i wiem, że mojemu partnerowi nie tyle nie przeszkadza mój zapach i smak, a wręcz przeciwnie, uwielbiam to.