Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szopen

Wykształcenie

Polecane posty

Gość Szopen

Napisałem że poszukuję kobiety i w swoim profilu ze zdjęciem że mam wykształcenie wyższe. Odezwała się jedna pani a jak zapytałem w dobrej wierze co skończyła to mi odpisała : " dla ciebie człowiek zasługuje na drugiego tylko wtedy gdy ma wyższe wykształcenie ?...dla mnie liczy się dana osoba a nie skończone szkoły...widzę ze tylko niepotrzebnie zajmowałam czas ". Zapytałem o wykształcenie bo nie chcę zaniżać poziomu i zadawać się z robotnikiem, jak mam wyższe.Robotnik z magistrem to nie ma prawa bytu. Co wy na to ?

Dlaczego robotnik z magistrem nie ma prawa bytu? Masz na myśli poziom materialny czy coś innego? Wykształcenie wyższe nie świadczy o inteligencji.

Gość muminki212121
Chory jestes ja skonczylam szkole zawodowa nie uwazam sie za gorsza osobe nie obchodzi mnie opinia innych

Gość Szopen
U mnie w rodzinie wszyscy mają wyższe więc jakoś tak dziwnie wprowadzać do rodziny element obcy klasowo. Poza tym wszyscy będą pytać co ma za wykształcenie - a tu zawodówka.Będą się śmiać po kątach że bzykam robola.

Gość Szopen
Mnie interesuje wykształcenie osoby z kim się mam zadawać to chyba normalne, zawodówka kojarzy mi się z nieuctwem, o czym z taką potem rozmawiać ? O zamiataniu sklepu ?

Gość pogromwprzyszłypiątek
mój facet skończył lepszą szkołe średnia, a zdecydował się na prace fizyczną, a ja na studia. bardzo inteligentny człowiek z niego...

Gość 34rtyujkl
idiota , mój maż ( już od 14 lat) jest po byle jakiej zawodówce ,ja po nie bylejakich studiach i wiesz kochanie kto więcej zarabia ? mój mąż ,ale nie w tym rzecz ,rzecz w tym że wykształcenie NIEMA ABSOLUTNIE nic wspólnego z inteligencją. Kocham Cię Rafał -twoja J :)