Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktośtamsobie999

Spis filmów z pięknym wątkiem miłosnym - dramaty, romanse, komedie romantyczne

Polecane posty

Gość ktośtamsobie999

Robimy spis najlepszych filmów na mile spędzony wieczór. Mogą być i takie do popłakania i takie do pośmiania się :) Liczy się wątek miłosny :) - P.S. Kocham Cię / P.S. I Love You - List w butelce / Message in a Bottle - Twój na zawsze / Remember Me - Ostatnia piosenka / The Last Song - Szkoła uczuć / A Walk to Remember - Pamiętnik / The Notebook - I że Cię nie opuszczę / The Vow - Wciąż ją kocham / Dear John - Bezpieczna przystań / Safe Haven - Szczęściarz / The Lucky One - Jeden dzień / One day Filmy z kontynuacją 1) Wybacz, ale będę ci mówiła skarbie / Scusa ma ti chiamo amore 2) Przykro mi, ale chcę się żenić / Scusa ma ti voglio sposare wersja hiszpańska: 1) Trzy metry nad niebem / Tres metros sobre el cielo 2) Tylko ciebie chcę / Tengo ganas de ti i włoska: 1) Trzy metry nad niebem / Tre metri sopra il cielo 2) Tylko Ciebie Chcę / Ho voglia di te Czekam na dalsze propozycje :)

Gość anita19931234
jedz módl się i kochaj:)

Gość Diablica0211
Pamiętnik pisany miłością Keith (2008)

Gość alfa samiec
BANDZIORY

Gość gość
Geisha :)

Gość gość
meandry milosci jedna noc z krolem malowany welon duma i uprzedzenie anna karenina tredowata dokad zmierzasz przybyszu

Malowany welon to przepiękny film. Dobre są też: - Wichry namiętności - Niebezpieczne związki (piękny film) - Wzgórze nadziei - Ostatni Mohikanin (stary ale jary) - Troja (wyraźne wątki miłosne) Aż sobie zaraz jakiś melodramat obejrzę :)

Kocha, lubi, szanuje. Romeo i Julia ( z DiKarpio) Solaris (z Klunejem) - ale to nie dla każdego Tytanik - z wiekiem bardziej mi się podoba Pearl Harbour (naprawdę spoko) Dirty Dancing (takich facetów jak Swayze już nie ma) Charlie (ŚWIETNY) Koneser (nawet nawet) Drive (świetna muzyka, dobry klimat) Między słowami (świetny)

P.s kocham cie Wciaz ja kocham Pokora Uwierz w ducha Dirty dancing 3 metry nad niebem I ze cie nie opuszcze Pamietnik Sweet November

Gość przerost tresci nad forma
elegia 7 dusz

Gość gość
porady na zdrady - nowy, leci aktualnie w kinach

Gość gość
no tak, z tych nowszych też mogę polecić Porady na zdrady :) fajny, miłosny film!