Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HelenaaaRoztockaaa

Gdzie jechać na wakacje - doradzcie!!!

Polecane posty

Gość HelenaaaRoztockaaa

Co wybrać Seszele czy Bora Bora? Tylko że na Bora BOra to się tak dłuuugo leci i nie wiem czy jest sens, cyz to mnie bardzije nie wymęczy a chodiz o odpoczynek :o poradzcie co byscie wybrały!!!!

Gość hahahhahaaaaaah
ja radze Tanzanię - krótszy lot a widoki o wiele lepsze, Bora czy Seszele są przereklamowane i dla snobów!!!!

Gość HelenaaaRoztockaaa
z rodziną więc ni na bzykanie

Gość 1232467890098
a ja polecam z czystym sumieniem Wietnam jeżeli lubicie zwiedzać, ja w tym roku lece na FLorydę - też długi lot ale miejsce rekompensuje wszystko ;)

Gość HelenaaaRoztockaaa
ktos jeszcze sie wypowie? nie jezdzicie na wakacje?

Gość hzrrfrx
ja jade do Polska :)

Gość hzrrfrx
wakacje na bzykanie?porabalo was???ja mam bzykanie w domu codziennie, jak wakacje to cos czego nie ma na codzien!

Gość ojojojoj1
nie rób se jaj, kto jedzie do polski na wakacje? przeciez tu albo jest burza albo zimno :o

Gość lol0000AAA
Zdecydowanie polecam Seszele! Tam jest pięknie, byłam z rodziną już 2 razy ale w tym roku zdecydowanie Hawaje ;)

Gość hzrrfrx
ale wieeelki piekny ogrod, moj pokoj, moje koty, moja rodzina, polskie zarcie, smieszni sasiedzi i ......wszystko polskie :)

Gość lol0000AAA
ale sama pisałaś że na wakacjach musi byc cos czego nie ma nacodzien a ty piszesz: " ale wieeelki piekny ogrod, moj pokoj, moje koty, moja rodzina, polskie zarcie, smieszni sasiedzi i ......wszystko polskie ę

Gość hzrrfrx
ale jest wielki ogrod i moje koty, moja rodzina, wszystko polskie....zarcie mmmm a jesli ktos chce uciec z PL to: Portugalia-Algarve Quarteira Niemcy-Szwarzwald Grecja- Skiathos Ameryka-San francisco itd....

Gość hzrrfrx
szkocja....pieknie,przepieknie francja alzacja,cudnie

Gość Milena236
ja bym radziła ci albo Portugalię albo Turcję, w obydwu krajach na pewno trafisz na świetną pogodą, w obydwu krajach jest mnóstwo atrakcji, są stosunkowo niedaleko, więc wyjazd tam nie zrujnuje ci budżetu, chyba że nie liczysz się z kasą :) Ja na przykład byłam na wycieczce wykupionej w biurze alfa star właśnie w Portugalii i bardzo sobie chwalę ten pobyt. Miałam czas nie tylko na relaks, ale i na intensywne zwiedzanie. No i Portugalczycy przystojni, co oczywiście jest kwestią gustu, ale nie zawadzi szepnąć słówka o tym :)

Gość gość
Nie ważne gdzie pojedziecie, pamiątki i tak przywieziecie z .............. Chin