Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samajuzniewiemkimjestemehhh

Twierdzi, że to On ma racje ...

Polecane posty

Mam jeden wielki problem, Jestem z fcetem 3 miesiące ja mam 18 lat on ma 19, naprawdę bardzo się kochamy, ale od jakiś kilku dni nie potrafimy się dogadać, pracujemy razem i w przerwie na papierosa zaczął mi opowiadać o woodstoku jak to fajnie było rok temu itd i że spotkał " taką ładną rudziutką " zabolało mnie to okropnie, on twierdzi, że przesadzam, ale mnie to serio uraziło, też byście tak zareagowały ?

Gość aniuuuuulaaaa aniołeeeeekkkkk
"Jestem z fcetem 3 miesiące ja mam 18 lat on ma 19, naprawdę bardzo się kochamy" Prowo? :)

nie, dlaczego ? chciałam poprostu się dowiedzieć jakby zareagowały inne kobiety gdyby ich mężczyzna nazywał inne kobiety " taka ładna rudziutka "

Gość fsssssssssss
chyba tylko ty go bardzo kochasz - on ciebie jakoś wcale

Gość upame
jakie wy dzieci jestescie durne musicie sie jeszcze duuuuzo nauczyc

Gość Emma Crackenthrope
a Tobie się nikt nie podoba? nie myślisz o żadnym taki niezły facet? nic w tym nie ma. poza tym...3 miesiące to bardzo krótko i już się kłócicie...

Gość gwoli wyjasnienia...
chlopak jest mlody i jeszcze nie wie jak sie zachowuje dzentelmen. nawet jesli mu sie jakas podobala to sie tego nie opowiada obecnej dziewczynie, to tyle w temacie. kazda by to zabolalo. wiec twoja reakcja jest najnormalniejsza w swiecie. a ze sie podobaja nam inni ludzie (i jemu i tobie) to tez jest ok. wazne jest kto jest dla najwazniejszy i z kim jestesmy zwiazani emocjonalnie.