Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo już sama nie wiem

Łucja? sama nie wiem...

Polecane posty

zawsze mi się podobało imię Łucja i wiedziałam, że tak właśnie będzie miała na imię moja córka, ale jak przyszło co do czego to sama nie wiem.

Gość mama trojaczkow :)
Fajne imie i malo spotykane chyba w tych czasach? Ja swoja coreczke nazwe albo Monika albo Kamila :)

Gość spotykane, spotykane :)
Coraz częściej. Lusia. Fajne.

Gość dla mnie jakies taki dziwaczne
kojarzy mi się z łukiem;) ale jeśli Ci się podoba to nazywaj śmiało! lepsza Łucja niż milionowa Julka:O

Gość jaaaaaaaa ..
nie wiem po co dziewcyzny pytacie się na forum czy komus się imie podoba. Wam ma sie podobac bo to wasze dziecko będzie je nosiło. Mi się np. nie podoba Agnieszka, Elżbieta, Weronika, Małgorzata, Milena itp itd

Nie mam żadnych skojarzeń z Łucją, a zdrobnienie nie podoba mi się w ogóle, ale to jest jedyne imię, które podoba się mojemu mężowi, a wybór był między: Hanią, Alicją czy Aurelią.

Gość mam w sąsiedztwie 2 Łucje
zdrobnienie: Usia, Luka :)

Gość pogromwprzyszłypiątek
łucja super imie

Gość buuu uuu u
Piękne imię, mam w rodzinie małą Łucuśkę :-) Najpierw mi tak średnio leżało, ale teraz nie wyobrażam.sobie, żeby mogła mieć inaczej na imię. A zw swoją cora miałam identycznie - też miałam już od zawsze wybrane wymarzone imię, a potem mu jakoś tak dziwnie bylo u ciągle się wahalam, aż do porodu w sumie :-)

Gość patuska28
mnie sie bardzo to imie podoba, ale tez nie wiem czy na 100 % bym dala corce, jakbym miala :) Zdrobnienia: Lusia, Lusieczka, Lusinka, Luska :)

Gość dcsjknckj
moja mama ma tak na imie:) mówią na nią Lucynka, fajne mi się tez podoba,. ja mówię na nią Lusii albo lusesita jak z telenoweli heheheh

Gość moim zdaniem to imie
jest brzydkie, jak dla starej baby.

Gość jak dla starej baby
no coż wolalabym miec imię dla starej baby niż dla malego dziecka jak np Sonia. Łucja mi się nie podoba.

Gość sfasfasaf
ladne łucja i przynajmniej nie poczujesz sie oszukana jak mamy Julek, których jest od zajebania i stało sie te imie(julia) synonimem polskiego kiczu. tak polskiego kiczu, powtarzalnosci, banału, bo jak jeden podłapi to koniec swiata. ja dalam imie ktorego nie ma co ulice i jest 3 na miasto. i dobrze.

Gość Ładne i rzadkie
popieram. jedynie cięzko to zdrobnić, Łusia? :)

Gość lolitte
Znam od dziecka dorosla juz Łucje i jest taka piekna i urocza ze szok :) Do teraz mowimy do niej czesto Łucusia,Łucyjka :)

Gość modna mama 35
Łucje jakie znam-2 ,sa super -ladne,calkiem madre,oczytane,ale nie sztywniary Mozna sie z nimi zabawic,zwiedzic kawalek swiata(kochaja podroze) fajne babki po prostu ;)

Gość molly27
brat ma chrześniaczkę Łucję.Ja osobiście chyba bym tak nie nazwała.Bałabym się szykan ze strony dzieci w szkole,że jakaś Łuca Płuca czy coś heh