Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mammusia

czy jestem przewrazliwona :)?

Polecane posty

pytanie do mam :) z kim zostawiacie swoje dziecko i do kogo macie zaufanie w tej kwesti :)? pytam bo dzis mialam nie mila sytacje z bratme meza. jest to czlowiek bardzo nieodpowiedzialny. dzis mial isc tylko do drogi z moim synkiem a poszedl prawie 2 km dalej. po tym jak powiedzialam mu pare slow prawdy malo co mnie nie zwyzywal;/ i dziwi sie ze dziecka mu nie chce dac dotknac :) i ze ja jestem delikatnie mowiac wlasnie przewrazliowna na punkcie jego :)

Gość jaaaaaaaa ..
moim zdaniem przesadzasz. Nie dosyc, że zajął się dzieckiem i to dobrze bo dziecku nic się nie stało to Ty na niego krzyczysz. I jeszcze wyznaczasz granice gdzie ma z dzieckiem iśc....masakra...moim zdaniem to Ty nie masz racji

Gość mama trojaczkow :)
Nie rozumiem zabardzo,ale co? puscil dziecko same nie pilnowal go? A ze poszedl troche dalej niz Ci powiedzial to chyba dobrze,przynajmniej maly mial spacer

Gość Petite Puce
Jesteś przewrazliwiona.

dobra powiem tak :) jest to 21 letni chlopak ktory siedzial w poprawczaku. caly czas ma zatargi z policja. jezdzi po pijaku samochodem. a dzis dowiedzialam sie ze jak pilnowal u kogos 3 latka to usnal a maly bawil sie tasakiem :) ale tylko z nim mam opory. tesciowa mnie poparla w tej kwesti.

a z innymi go zostawiam normalnie, z rodzicami moimi, tesciami, chrzesnymi jego nawet z 13 letnia siostra meza go zostawie bo jest bardziej odpowiedzialna :)

Gość jaaaaaaaa ..
bawił się tasakim hehe dobre

Gość dkjbkdfj
przesadzasz.

no z tym tasakiem to prawda :) te dzieci akurat biegaja po podworku bo sa pod opieka dziadka wlasnie i sa skrecona na maksa :D no moze i przesadzam ale zrazilam sie do niego jak probowal dac piwa mojemu malemu. sama lubie wypic czasem piwo ale 1.5 rocznemu dziecku dawac piwo?

Gość mama trojaczkow :)
dobrze,ze nie zaatakowal tym tasakiem spiacego szwagra :P

Gość hjl
km,l

Gość brhdss
aaa ­ bbb

Gość brhdss
aaa ­ bbb ­ ­ ccc ­ ­ ­ ddd

Ale pierdzielisz autorko.Jestes niebywale wybiorcza w swoich postanowieniach Jesli faktycznie wujek dziecka jest w takim stopniu nieodpowiedzialny,i wyprawia to co opisalas , to w jakim celu dajesz wlasne dziecko w jego ręce, pod jego opieką?Cos mi sie zdaje, ze szukasz tylko powodu do narzekania i obsarowania, ale jesli przyszło co do czego, aby wujek z malym wyszedł na spacer to zadnych przeciwskazan w tym momencie niewidzialas,nie uwzglednialas ze potrafi podac alkohol tak malemu dziecku, ze nie jest zaufaną osoba do zadbania dziecka bezpieczenstwa,ze potrafi dziecko stracic z oczu. O tym akurat wtedy nie myslalas,a pozniej dziwisz sie,że poszedl dalej niz powinien, co moim zdaniem akurat to nie byloby powodem do strachu,ale twoja glupotaa i niedopoiwiedzialnosc w jakie rece dajesz dziecko wiedząc do czego szwagier jest zdolny ,jest powodem do pozalowania sie nad twoją bezmyslnoscią