Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oranoo

WCIĄZ O NIM MYSLE... ;(((((((

Polecane posty

Gość oranoo

Masakra, dwa dni temu rozstałam sie z facetem. Strasznie go kocham... ale mnie oszukał i czuje sie fatalnie eh. Znajduje sobie zajecia, praca, sport, rozrywka, itd, a mimo to ciagle o nim mysle. Wiem ze rozstanie było najlepszym wyjsciem nie wytrzymałabym tego zwiazku dłuzej, tylko jak poradzic sobie z tym uczuciem, wciaz mam w pamieci te piekne momenty ............... :(

Gość ewa;;;
a co powiesz jak ja rozstałam się ponad rok temu i wciąż o nim myślę...może dlatego, że sama go pchnełam w ramiona innej...

Gość ja tez od roku
mysle o nim i wciaz nie wierze ze juz go nie ma w moim zyciu

Gość ewa;;;
a kiedy dowiedzialam się, że on się żeni niedługo to zrobiło mi się jakoś tak żal, że to definitywny koniec....wspolne chwile nie wroca juz..

Gość ifikgk
Ile jeszcze tematow zalozysz?? 100000 ??? Poyebana jestes

Gość oranoo
a co nie moge...? masakra co to wgl za forum, gdzie ciagle ktos krytykuje...? mysle o nim i strasznie cierpie, nie mam sie komu wygadacm potrzebuje wsparcia i zrozumienia, rozstałam sie z mym pierwszym facetem, strasznie to przezywam, nie umiem sobie z tym poradzic, ale spoko jak chcecie mnie jeszcze dobic to prosze bardzo.

Gość ewa;;;
ja rozstalam sie rok temu i do tej pory cierpię...nie potrafie sobie ulozyc zycia z nikim innym