Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NibylandiaOryginal

Hej! Chcę schudnąć 6 kg i mieć płaski brzuch! MŻ

Polecane posty

Kto się do mnie przyłączy? Zeszłego roku o tej orze ważyłam o 6 kg mniej. Czułam się dużo lepiej, nie ukrywałam brzucha. Zbliża się lato a ja ciągle tyje! Od jutro mam zamiar wprowadzić dietę cud- czyli Mniej Żreć. No i ćwiczonka! Mam PS3 i kupiłam sobie do niego grę fitness z ciężarkami. Nie podoba mi się za bardzo bo w kółko robią to samo. Ale! Odkryłam na YouTube ćwiczenia z Mel B. Są bardzo fajne. To co? Zaczniemy od jutra? Dieta- Mniej jemy, jemy co lubimy (oprócz słodyczy) ale mniej! Nie słodzimy kawy, herbaty. Najlepiej pijemy zieloną. Herbatę - nie kawę. Zero słodkiego, zero alkoholu. 6 kilogramów. Kto ze mną??? Sama nie dam rady. Będziemy sobie pisać co jeść, czego unikać. Jak ćwiczyć. Jutro rano start!

Gość zrzuc brzuch
Zapraszam na mojego bloga o diecie i ćwiczeniach http://zrzucbrzuch.blogspot.com/ znajdziecie tam porady, przepisy potraw, ciekawostki. Obowiązkowa pozycja dla każdego komu aktywność fizyczna nie jest obca lub dla ludzi którzy chcą zrzucić zbędne kilogramy.

płaski brzuch wg mojej koncepcji 1. skurczyć żołądek, stopniowo, czyli przejść na często ale mało 2. pić tylko pomiędzy posiłkami czyli 1 h przed/ 1 h po (żołądek się nie rozciągnie) 3. po okresie lekkiego skurczenia żołądka, wprowadzić brzuszki (na zawsze) oraz co bardzo ważne ćwiczenia na kręgosłup, mięśnie pleców trzymają "gorset" (na zawsze) najlepszy basen 4. jeść śniadanie, ale nie jeść kolacji 5. codziennie zjeść jabłko grapefruit i marchewkę surową (miotła dla jelit) 6. pić kefir/maślanka/jogurt (zdrowe jelita, lepszy brzuch) 7. mięsa lekkostrawne, czyli ryba itp, mięso smażone zalega 8. codziennie jakiś ruch, spacerek, chodzenie po schodach, lekki jogging 9. surowiznę jeść wcześniej, gotowane później, lepiej strawne nie będzie zalegać, nie tworzyć gazów itp 10. stosować naturalne enzymy trawienne, żeby nic nie zalegało

Hej z chęcią się dołącze:-) ja jestem już na diecie od około 2 tygodni i zeszło mi 4kg:-) też marzy mi się do wakacji płaski brzuch szczupłe uda no i jeszcze może bym chciała tak z 4kg zrzucić. Na chwilę obecna moja waga to51kg przy 163cm. Też jestem na diecie mz bez słodyczy bez podjadana w dużą ilością wody i ćwiczen. To jak walczymy razem o szczupła sylwetkę. do lata:-)

Gość kgvxzzz
Otreby oesuane one wymiataja jak miotelka

Gość kgvxzzz
Owsiane

Gość betiksa
Ja chce 5 vodziennie zaczynam i klapa .... hmm nie mam silnej woli