Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinaaaa1978

nakryłam męża w łóżku z inna babą!!!

Polecane posty

Gość ewelinaaaa1978

nakryłam męża z kobita w sypialni w jego służbowym mieszkaniu, nie spodziewał sie mojej wizyty , wpadł, teraz przepraszał, zapewnia ze chce byc ze mna i corką ,tłumaczy ze to dlatego ze nam sie dlugo nie układało, twierdzi ze gdyby dostał to w domu nie szukał by gdzie indziej, namawiają mnie tez tescie aby dac mu szanse, i wszyscy wokół, nie wiem co mam robić, nieiwem czy wierzyc, a co jesli dam mu szanse zapomnę a bedzie to samo za pare lat.... jakie sa wasze doświadczenia opinie??????????????????????

Gość kÓÓgel fon cFancisZ
...no i dlaczego się nie przyłączyłaś do nich...gamoniu...? ...było uwieść mu kochankę i porządnie ją zerżnąć ręką tak do łokcia....

Gość swietny pomysł,uwieśc mu
kochankę,a co:) a poza tym,na forum bedziesz sie radzic co zrobić ze swoim zyciem?to twoja decyzja

Gość wybacz i ciesz sie zyciem
Daj mu na zgode, popusc mu szpary a jak juz bedzie ok to sama sobie kogos poznaj na seks !!

Gość Dziusia92
Myśle że gdybyś wybaczyła mężowi to po jakiś czasie byś tego żałowała,nie zaufasz mu ponownie,zdradził raz,zdradzi ponownie.

Gość Dziusia92
Myśle że gdybyś wybaczyła mężowi to po jakiś czasie byś tego żałowała,nie zaufasz mu ponownie,zdradził raz,zdradzi ponownie.

Gość offerma
up

Nie ma do ciebie szacunku, absolutnie nie jest wart wybaczenia. Na dodatek próbuje zrobić z ciebie naiwniaczkę, broniąc się gorszymi chwilami w związku. Cwaniaczek myśli, że weźmie cię na litość jak jakąś małolatę...

Gość offerma
up

Gość ghrrrrrrrr
kurwa te prowokacje nie sa nawet warte czytania marne oj marne 💤

Gość bzybzybzy
Moim zdaniem kobieta wybacza ale nigdy nie zapomina, ja szansy bym nie dała za poważna zdrada, zapytaj teściową czy ona by dała szanse. . To co napisze bedzue troche żartem, podpisz z nim umowe że jeżeli cie jeszcze raz zdradzi bądz będą ku temu przesłanki że tak robi da ci rozwód z ożeczeniem o jego winie i 200 tys kart chyba że zarabia bardzo dużo to zwiększ kwote no i że dom twój i córka z tobą bedzie i alimety jeżeli nie bedzie chciał tego podpisać znakiem tego nie jest pewien swoich poczynań i planów,taką umowe można zawrzeć u nitariusza żeby miała moc prawną w sądzie