Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Subwaaaa aaa

Czy Lady Love jest upośledzona, bo wzięła kiedyś 36 tabletek przeciwbólowych na

Polecane posty

Gość Subwaaaa aaa

raz?

Gość tez slysze taki glos
czytając jej posty stwierdzam jednoznacznie - tak, LL jest upośledzona

Gość Noxelia
jej sie wydaje,ze jest cudem swiata, potrafi wszystko, spiewac, tanczyc, lepic z gliny i chóy wie co jeszcze, a prawda jest taka,że od paru lat tkwi w martwym punkcie z jakims starym łysym dziadem, a jedyny jej powod do dumy to wyrwanie sie z Polski... tyle,że kazda z nas moglaby sobie wyrwac portugalczyka (takiego brzydkiego), jakby zostala w Polsce, to juz by konczyla studia, miala zawod, bylaby kims

kiedys mialam ciezka depresje Czy jestem cudem swiata, oczywiscie ze nie, potrafie robic duzo rzeczy, moj men nie jest stary no chyba ze dla Was facet 28 letni to juz dziadek moj powod do dumy jest duzo bardziej rozbudowany, gdybym zostala w Polsce nie wiem co bym robila ale napewno nie poszlabym na studia, pewnie zostalabym kierownikiem jednego ze sklepu bo taka mialam szanse, tutaj sie rozwijam, ucze jezyka, tutaj zrobilam sobie kurs na asystentke weterynaryjna, specjalizacja przy operacjach, zawody mam 2, a w zasadzie 3, bo jeden z nich to jak juz pisalam asystent lekarza weterynarii drugi to fryzjerka, 3 kosmetyczka Nigdy nie marzylam o takim zyciu, przytrafilo sie przypadkiem, widocznie mam szczescie, od jutra zaczynam nowa dobrze platna prace, duzo lepiej platna niz asystent, mieszkam w pieknym miejscu, mam to czego wiekszosc miec nie moze i dziekuje Bogu za to

Gość pijany kjóijcek
pewnie,że fryzjerka to lepszy zawód niż kierownik sklepu :classic_cool:🖐️

Gość moje przemyslenia
Wszystko ladnie, pieknie, ale na litosc boska, nauczcie sie poprawnie pisac, bo jak widze takie swobodne slowotoki to mna telepie. Regulka do wkucia: - NA PEWNO - PO PROSTU - NIE MOGE To tak na poczatek, dla początkujących w obcowaniu z jezykiem polskim :o

Gość miałaś ciężką depresję
i chciałaś się zabić 36 tabl przeciwbólowymi?

to nie byly tylko tabletki przeciwbolowe, nie, nie dokonca zabic, chcialam poczuc jak to jest gdy sie umiera - glupie ale prawdziwe, poczulam, wrocilam, zmienilam sie - koniec -historii

36 tabletek przeciwbólowych nie pomoże ani nie ukoi bólu ducha, ani nie pomoże odejść........

Gość chcialam poronić bękarta
i się to udało, gdybym go urodziła Felipe by mnie nie pokochał

Gość Posuwajta te posty do przodu
.

Gość s89
Ja mam pytanie. Podczas mówienia piszczysz tak samo jak podczas śpiewu?:)

nigdy nie bylam w ciazy! Kotka mowie ze to nie byly tylko tabletki przeciwbolowe, czulam sie po nich strasznie, serce- myslalam ze mi wyskoczy, mialam zimne poty, widzialam kogos obok mnie, biala postac, czulam jak cos ze mnie wychodzi i wchodzi z powrotem, pozniej widzialam ciemnosc, slyszalam krzyki, najgorszy moment w moim zyciu - ten stan trwal bardzo dlugo, mialam wtedy 16 lat, wczesniej napisalam list, dzwonilam do mojego przyjaciela, nastepnego dnia nie bylo mnie w szkole - wiadamo, nauczycielka wydzwaniala i tak tez sie moi rodzice dowiedzieli co probowalam zrobic, list tez znalezli o o mnie to nauczylo jednego, szanuj zycie i ciesz sie z kazdej chwili, pozatym doszlam do wniosku ze druga strona istnieje, ta ciemna, mroczna to raczej ta strona od samobojcow - straszne miejsce.. w zyciu nie zrobilabym tego samego, wolalabym zyc w piekle na ziemi niz znowu uslyszec te dzwieki i zobaczyc ta ciemnosc, poczuc ten smutek

haha :D nie wiem, chyba nie :D ale mam dziecinny glos, taki anonimowany wrecz :D

Gość moje przemyslenia
A mnie sie wlasnie Lady Love podoba, no oprocz pisowni :P WYglada na spoko sympatyczna dziewczyne. Podoba mi sie krajobraz kolo jej mieszkania. Lady Love, to jest dom jednorodzinny czy jakis blok dzielony z innymi rodzinami? Gdzie w ogole mieszkasz, tzn.w jakim miescie?