Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieZnającaŻycia

Życzenia dla "teściowej"

Polecane posty

Gość NieZnającaŻycia

Jutro ma urodziny mama mojego chłopaka. Nie mamy ze sobą jakiegoś ekstra kontaktu, ale chciałabym zadzwonić do niej z życzeniami, tym bardziej, że ona dzwoniła do mnie w dniu moich urodzin. Tylko trochę nie wiem, co mogę jeszcze dopowiedzieć, kiedy złożę życzenia, ona odpowie że dziękuję i... No własńie. Boję się że zapadnie głupia cisza, a chciałabym coś w tej sytuacji powiedzieć, żeby się "od razu nie rozłączać". Wiem, że pewnie wyda się to Wam śmieszne, ale na serio potrzebuję rady.

Gość NieZnającaŻycia
Bardzo proszę o jakąś radę :(

Gość seret
"ooo jaka piękna u nas pogoda, a u was jak?" "jak tam zdrowie?"

Gość effsef
No i życzę miłego dnia,wartego zapamiętania.

Gość Daj spokój, chyba
nie zamierzasz sobie całej rozmowy ułożyć zawczasu, tak się nie da. I skąd możesz wiedzieć, że "teściowa" sam nie pociągnie tematu?

Gość rtyfgyhgfh
i dodasz -no to nie przeszkadzam ...do widzenia

Gość NieZnającaŻycia
Po prostu znam już troszkę mame mojego chłopaka i dlatego wiem ze raczej sama nie pociągnie tematu. A ja należę raczej do osób nieśmiałych i mam kłopoty z odnalezieniem się w tak niezręcznych sytuacjach. Dlatego prosze o pomoc, jestem pierwszy raz w takiej sytuacji.

Gość ertertewtwe
powiedz ze masz nadzieje ze milo spedzi dzisiejszy dzien i zapytaj czy ma jakies szczegolne plany.

Gość jatylkopytam
Nie potrafisz poprowadzić tak prostej konwersacji? Może podpytaj jakiejś 6-8 latki, one bardzo dobrze radzą sobie z bezsensownym paplaniem.

Gość ja biorę ekstrakt
W buszu się chowałaś? :o Ona mówi "dziękuję", a Ty ciągniesz dalej: co u Państwa słychać? Wszystko w porządku? Jak zdrowie? Słyszałam, że .... (na pewno chłopak ci coś o nich opowiada), etc :o A potem grzecznie kończysz, wiadomo, że to kurtuazyjny telefon i nikt nie będzie oczekiwał od Ciebie intelektualnych gadek 🖐️

Gość Poufffnie
No to wszystkiego najdluzszego , i niech sie pani znowu nie upije tak jat w tamtym roku, bo slyszalam ze pania wodka na glebe zucila bla,bla,bla no to do uslyszenia .

Gość xxjjjjfk
Podaruj jej kartkę z życzeniami, gdy będziesz wręczać powiedz wszystkiego naj i spełnienia marzeń

Gość NieZnającaŻycia
Na serio musicie być tacy złośliwi co niektórzy z Was? Nie, nie chowałam się w buszu, ale nie znacie mojej przeszłości, tego, co zamknęło mnie na ludzi. Teraz chcę to zmienic, ale mam problemy w kontaktach międzyludzkich, a szczególnie jak czuję stres, wiadomo, że przed mamą chłopaka chcę wypaść jak najlepiej. Ale szczerze mówiąc mniejszy stres bym miała gdybym składała jej życzenia na żywo, bo tam nie byłybyśmy sam na sam jak w rozmowie telefonicznej. Dlatego na prawdę proszę o niezgryźliwe wpisy, które na serio mogłyby mi pomóc.

Gość no to kilka już dostałaś rad,
wypadałoby napisać chociaż "dziękuję", no chyba, ze nieśmiałość ogarnia cię też na kafeterii :o 🖐️

Gość piekne lato tej wiosny
rozumiem Cie. ja też nieśmiała i nie lubie takich gadek, składania życzeń...