Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość britta s

Wynajem mieszkania w Londynie

Polecane posty

Gość britta s

Ile mniej więcej kosztuje wynajem mieszkania, powiedzmy z jedna sypialnia i z ogrodem w Londynie? W jakiejś normalnej, a nie najdroższej dzielnicy? I gdzie najlepiej takich mieszkań szukać?

Gość 1 bed tak z 800funtow
plus oczywsice rachunki. sam council ok .130f . poza tym dlaczego sobie nie zoabczysz na gumtree albo proeprtyfinder?

Gość czy ja wiem... Czy ja wiem
A gdzie Ty widujesz one bedroom za 800 funtow (czynsz)? Z tego, co widze to takie male mieszkania z ogrodem to teraz minimum 900-1000 funtow mc + wszystkie rachunki. Mowie o tych "gorszych", tanszych dzielnicach - Leyton, Leytonstone itd.

Gość gigi gigi
i pamiętaj, ze jak nie masz historii pobytu to musisz zapłacić depozyt + min 3 czynsze z góry!!!

Gość harrow
Wlasnie wynajelam one bedroom za 850+rachunki, mieszkanie z ogrodem, ale niezbyt duze

Gość alejajqaaaaaa
gigig depozyt to sie teraz placi wszedzie .

Gość gigi gigi
jw wiem, ale może autorka nie wie

Gość do harrow
Tak, ceny poszly w gore, za wszystko. U nas tez bylo 800, a teraz juz 850...

Gość gigi gigi
.

Gość do harrow
Tak, ceny poszly w gore, za wszystko. U nas tez bylo 800, a teraz juz 850...

Gość pd-wsch london
W mojej okolicy od 1000 w gore, kawalerki sa po 900. Dzielnica spokojna i zielona, ale nie eksluzywna.

Gość internetowy poeta
w mojej okolicy sie placie 25k za miesiac + oplaty, wiec za bardzo nie orientuje sie w temacie.

Gość ghjrtyjtyj
25 k? ile to w funtach bo nie wiem co to k jest :D

Gość polacy.co.uk
800 funtow za 1 bedroom to jest minimum i trzeba sie naszukac. Plus rachunki oczywiscie. na gumtree.com, strefa.co.uk, polacy.co.uk znajdziesz pelno ofert to sobie przejrzyj ceny.

Gość czeski filmm
internetowy poeta chce sie pochwalic gdzie on to nie mieszka....spadaj palancie, pracujesz pewnie w pubie jakims i mieszkasz nad barem hahah i sie szczycisz..wkuriwjacy jestes, w kazdym temacie probujesz pokazac jaki to nie jestes och i ach..posrac sie idzie

Gość czeski filmm
poza tym naucz sie czytac, autorka wyraznie pisze, ze szuka mieszkania w normalnej dzielnicy a nie najdrozszej...wcale sie nie zdziwie, ze jestes ten caly aparat czy fezer bo podobny styl pisania i tez takie przechwalki

Gość zielona trampka
aparat mieszka na Ealingu :D:D polska dzielnica ,srednio zamozna i nie ma zadnego szalu.

Gość zielona trampka
wierszokleta poeta :D

Gość internetowy poeta
Ja sobie oczywiscie zartuje, a wy nie macie za grosz humoru. Zreszta to nawet tanio w londynie 25 tysiecy funtow za miesiac. Na olimiade niektore mieszkania wynajmowali za 80 tys za tydzien :D . Ktos tu pisze o Ealingu, srednio zamozna? no moze nie jest to knightsbridege ale tutaj wiekszosc domow juz jest powyzej 1 M a nawet bardziej blizej 2M.. wiec nie wiem gdzie patrzysz ? Sa rejony bardziej zamozne i mniej w kazdej dzielnicy. Teraz ponoc Leytonstone obi sie posh bo wszytko rozwija sie w strone wschodnia, wiec warto tam kupowac domu i mieszkania.

Gość zielona trampka
POEATA NIE PIJ WIECEJ!

Gość zielona trampka
warto pod warunkiem ze tam nie mieszkasz hahaha syf dookola jak nic ! wole wynajac cos i podnajmowac na pokoje;) to sie teraz tam oplaca :P

Gość do poeta
Dom za milion w Londynie to standard, za tyle kupisz normalnie wygladajacy dom, nic specjalnego i wcale nie w drogiej dzielnicy.

Gość khkhgkjyhukyhjuk
no za milion to masz racje zenic spacjalnego,bo stac na to przecietnego mieszkanca tego kraju phii czujesz sarkazm :D

Gość bak z dupy
poeta przejdzie sie pare razy po chelsea i bayswater i juz mu sie fantazja wlacza i ma haluny, ze mieszka w domu za 25 tys miesiecznie buhahah poeto zmien dostawce ziola bo chyba za mocny towar ci sprzedaje

Gość internetowy poeta
Jasne dom za milion to nic wielkiego ?:) na slough tez kupisz do na za milion ? Przypuszczam, ze nie stac cie nawet na wynajecie pokoju w domu za milion wiec zejdz na ziemie :) Uswiadomie Cie jesli, domu w okolicy w ktroej mieszkasz maja wartosc powyzje milio tzn ze to jeste ku temu jakis powod, i racej to jest lepsza dzielnica niz inne w ktorej domu kosztuja 150 tys. po drugie- nie macie za grosz humoru. Zakopleksione polaczki :P

Gość do poeta
Napisalam, ze w Londynie takie sa ceny, a nie w Slough. I nie napisalam, ze mnie stac na taki dom, bo mnie nie stac, ale takie sa wlasnie ceny w normalnych dzielnicach. Ealing to nie jest zadna ekskluzywna dzielnica.

Gość teraz to dosc ciezko
Teraz to już naprawdę dość ciężko jest znaleźć i wynająć mieszkanie z jedna sypialnia i jeszcze z ogrodem za 800 funtów mc, przeciętnie jest to 850-900, a nawet 950 mc + council tax, woda, gaz, porad, tv i tak dalej... Chociaż to tez zależy, bo np.dzisiaj widzialnym na Leytonstone w jedenj z agencji ofertę: domek 2 bedroom z ogrodem do wynajęcia za 950, a był naprawdę ładny i dość przestronny, nie jakieś tam klitki :/ Tylko, ze już niestety ktoś go wynajął

Gość ray of sunshine77
poeta ty za to masz wysmienite poczucie humoru...ktos ci dobrze radzi, zmien dostawce ziola, wystarczy poczytac twoje posty jak sie spinasz szczegolnie w temacie na temat brzydoty polskich facetow za granica dom za milion w londynie to teraz zadne halo, nieraz w takich brzydkich dzielnicach jak tooting trzeba dobrze wybulic, wystarczy popatrzec na okropne stratford i leyton jak ceny poszybowaly z powodu olimpiady mimo, ze sama okolica i domy sa tak samo brzydkie jak byly

Gość jghjfg
6 strefa, 850 2bedroom