Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość red cja

Dlaczego biedne dziewczyny szybciej zachodzą w ciąże?

Polecane posty

Gość red cja

od czego to zalezy?

mnie się wydaje, że tam, gdzie jest bieda i gdzie myślą co włożyć do garnka, nie zawracają sobie głowy antykoncepcją bo ich na to nie stać

Gość jdampngdpW
Bo są malo inteligentne. Gdyby miały olej w glowie to by nie byly biedne, i by nie zaciążały

Gość mądrość ewolucji
bo tam gdzie życie jest niepewne trzeba wcześniej (zdrowsze) i więcej (im wcześniej tym więcej) rodzić żeby osiągnąć sukces ewolucyjny

Gość jhhjhjnh n
ups

raczej to bogate zachodza w ciaze szybciej nie mysla o konsekwencjach i przy tym pija i cpaja to nie mysla o antykoncepcji

Gość kalinka..
Bo chcą jak najszybciej wyrwać się z domu, i bardzo często pakują się w jeszcze gorsze gówno. Ja nam 27 lat i wszystkie moje koleżanki,które mają już dzieci to dziewczyny,u których w domu źle się działo.

Gość bo nie zajmuja sie
ani edukacja, ani super praca, niczym (są wiec biedne) no to w koncu sie decydują, bo co tu robic z zyciem

Gość amerykaniepiszglupot
wydaje mi się, ze to kwestia inteligencji. jednak nierzadko (choć oczywiście nie zawsze) jej brak idzie w parze z biedą i ogólnym "lajtowym" podejściem do zycia w stylu co będzie to będzie. dlatego wielodzietne, patologiczne rodziny są biedne, mało inteligentne (rodzice, bo dzieci mają szansę poprawić swoje życie, jeśli są rozsądne mimo złego przykładu) i często rodzą dzieci bardzo młodo. Ale w dzisiejszych czasach nie ma reguły, bo młodzież traktuje seks jak sport, niestety...