Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbdgbg

Paryż czy Anglia? Co jest lepsze do osiedlenia się na dłuższy czas?

Polecane posty

Gość gbdgbg

I z lepszą perspektywą,przyszłością dla dziecka?

Gość tu same uka to uka
poleca uka

Gość jiojiojio
rozumiem, ze wladasz biegle zarowno angielskim jak i francuskim, do tego masz zawod i pytasz sie o mozliwosci pracy, a nie o lepsze zasilki?:D

Gość bla bla i juz
Moim zdaniem ogolnie dla dziecka lepsze sa male miasta, niz olbrzymy jak Paryz czy Londyn. Latwiej sie mieszka, wieksze bezpieczenstwo itp. Wiec jezeli nie masz innych mozliwosci we Francji niz Paryz, to Anglia. Ale juz np. poludnie Francji jest znacznie sympatyczniejsze niz Anglia. Slonecznie w lecie, przepyszne jedzenie, tanie wino (no, to moze nie dla pociech, ale dla rodzicow)...

Gość abcdefghijoj
jiojiojio Ależ Ty wścibska :P A co Cię interesuje! Ja wyjechałam rok temu do francji bez zawodu i znajomości francuskiego. Zasiłków nie pobieram,a pracuję,i żyję dobrze!

Gość no wlasnie jiojiojio
Niby pytasz wlasciwie,tylko zapominasz,ze wiekszosc na wyspach znalazla sie bez zadnego z tych rykwizytow :-D

Gość no wlasnie jiojiojio
Niby pytasz wlasciwie,tylko zapominasz,ze wiekszosc na wyspach znalazla sie bez zadnego z tych rykwizytow :-D

Gość $ Terenia $
11:22 gbdgbg "I z lepszą perspektywą,przyszłością dla dziecka?" ­ Kolejna samotna matka? :D ­ Skoro byłaś tak tępa żeby dać sobie zrobić bękarta i zostać z ręką w nocniku, to teraz kombinuj gdzie wyjechać żebyście nie pozdychali z głodu :D

Przyganial kociol garnkowi :D Same to to dalo sobie zrobic rudego czterookiego i zostala sama, wiec bidula musiała z Obornik wypieprzac do Anglii. Samotna mamuska ze schizofrenia 🖐️ Amen :D

Gość fgffgh
gfghfghgf

Gość $ Terenia $
LaLiLLa - Ja samotną matką nie jestem, a jak zajdę w ciążę to usunę 😴 , no ale zj­eby z kafe wiedzą lepiej i już się dorobiłam bachora i to w pinglach :D I jeszcze rudy marchew :O Za­jeb­iście :D 🖐️

Gość $ Terenia $
* Z­aj­eb­iś­ci­e ­ J­ e­ b­ a­ na w c­ h­ u­ j cenzura :classic_cool:

Gość kjnjkbb
jhbhbhjbh

Gość gbdgbg
Tak tereśka samotna matka :O Hehe fajnie,że wiesz kim jestem :D Ps. nie jestem samotną matką! Spadam bo tu nic się chyba nie dowiem.