Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 222

co robie zle , staram sie a nie chudne ??:(

Polecane posty

Gość załamana 222

od 1 kwietnia codziennie biegam ok 40min +100 i wiecej brzuszkow przysiad,ów itp. ogolnie wychodzi prawie 2 godz dziennie. schudlam tylko 4 kg;/ chodzmi tak mysle ze to tylko woda w cm to moze 2 min poszlo w udach i z 4 w brzuchu ;/ jem 3 albo 4 razy dziennie. ne liczac kilku dni przed okresem bo wtedy to wiecej;p z 64 waze 60. nie jem pon csiczeniach i bieganiu bonroie to przed snem. nie jem slodyczy . przewaznie jajka ryz pieczywo razowe i jogurty. co jeszcze mam robic aby naprawde schudnac??

Gość Którą wybrać???
no przecież dobrze schudłaś pamiętaj że wyrabiasz sobie mięśnie które ważą dużo więcej niż tłuszcz aha i tłuszcz zaczyna spalać się po 40min także to bieganie tłuszczu ci nie spala tylko wyrabia mięśnie i kondycję zmierz sie i patrz na cm nie na wage

Gość utyhrgf
ja waze teraz 63 kg, wazylam na studiach 50 kg i to ze stresu tak schudlam ,bo jadlam bardzo duzo i niezdrowo a kg nie wiem kiedy spadly, pozniej bylam w ciazy wychodzilam z wagi 60 , przytylam 12 g w ciazy, a po porodzie schudlam w miesiac do 52 kg, i tez nie wiem jak, chyba przez zmeczenie, karmienie piersia, o co mi chodzi ? o to,ze diety na mnie nie dzialaja, tylko cos ze tak powiem z zewnatrz, stres, zmeczenie, lepiej nie myslec, nie stawac na wage co chwile, moj maz wazy 102 kg, wgl nie je slodyczy, nie pije slodkich napoii, pije tylko wode, zero cukru, nie pali, nie pije kawy i co ? ruchu ma tez duzo i jaos nie schudl nigdy, je bardzo zdrowo, warzywa i owoce tonami i nic, a za top jak chorowal i byl dlugo wszpitalu (wyapdek sam) schudl strasznie, wiec widzisz, nie kazdemu latwo schudnac

Gość załamana 222
czyli ile mam biegac godz przynajmniej??

Gość zajechałaś metabolizm
nie jedząc po treningu, ćwicząc ponad rozsądek i głodując do tego Teraz już nie schudniesz, a jak przestaniesz biegać to będziesz tyć

Gość zajechałaś metabolizm
Do "Którą wybrać???" Czym sobie wyrabia mięśnie??? Bieganiem??? Czy tymi stoma brzuszkami może???? Bieganie jest akurat mocno kataboliczne... Pojęcia nie masz a radzisz:O

Gość załamana 222
ok wiec jak biegam przed snem to powinnam zjesc? podobno 2 godz przed snem nie mozna jesc ;/ ale ok skoro musze to moge np 30 min po bieganiu nie wiem np ten ryż z kurczakiem?? ale ja chce schudnac a nie miesnie miec .. czy moze wogole lepiej nie biegac tylko sama siete wprowadzic?? do postu ktoregos tam wyzej to zaznaczam ze sie nie głodze!!!

Gość załamana 222
??????????/

Gość asia4680
Kobieto, schudłaś 4 kg w ciągu 6 tygodni i jesteś załamana? A ile byś chciała schudnąć? Myślisz, że jak przez marny miesiąc zepniesz dupę to zamienisz się od razu w superlaskę? Po prostu zdobądź się na cierpliwość. Zwłaszcza że aktywność i zdrowe odżywianie to nie środek do celu, ale cel sam w sobie. Jeśli traktujesz to tylko jako narzędzie do szczupłej figury, to jak tylko zaprzestaniesz ćwiczeń po osiągnięciu celu, przytyjesz znowu.

Gość załamana 222
powie mi ktos jak mam jesc?

Gość SADDSADDDD
POCZATAJ O OCZYSZCZENIU WATROBY SOLA GLAUBERSKA; INACZEJ NIE SCHUDNEISZ

Gość Olcia Dubicka
Jeśli biegasz przed snem to i tak musisz uzupełnić glikogen. Jeśli jest to coś typu bieganie o 21.00, kończysz o 21.40. o 22.10 jesz ryż biały 1/4 torebki. o 22.30 jesz kurczaka. o 23 idziesz spać. I tu jeśli biegasz przed snem i zastosujesz się do tego co napisałam to spokojnie możesz iść takim trybem bez martwienia się o to aby 2 godziny przed spaniem nic nie jeść. Inaczej jest jeśli Biegasz a inaczej jest w dni bez treningu. I ten posiłek w żadnym wypadku nie wpłynie na przybranie masy tłuszczowej tylko odbuduje i zregeneruje mięśnie. Im masz większe mięśnie tym masz większe spalanie bo to mięśnie spalają tłuszcz.

Gość załamana 222
OK:p A ZAMIAST RYZU I MIESA MOGE NP KOKTAJL? Koktajl 2 (idealny po treningu). - Mleko 0,5% (pół szklanki) - baza koktajlu. - Jagody (pół szklanki - mogą być mrożone) - taka porcja zawiera ok. 8 gramów węglowodanów; neutralizują toksyny pokarmowe. Dodatkowo niebieski barwnik jagód blokuje rozwój bakterii. Jagody możesz zastąpić ananasem. - Banan (1 sztuka) LUB - 1 szklanka chudego waniliowego jogurtu - 1/4 szklanki chudego mleka - 1/2 szklanki świeżych lub mrożonych truskawek - 1/2 dojrzałego banana - 1/2 szklanki pokruszonego lodu.

Gość załamana 222
ALBO NIE WIEM SER BIAŁY TYLKO Z CZYM ;/ KURDE CHYBA SOBIE KUPIE KSIAZKE JAKAS O BIEGANIU I ODCHUDZANIU BO WYGLADA NA TO ZE JESTEM ZIELONA W TYM TEMACIE