Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ktos_na_m@vp.pl

[...] a co mi szkodzi [...]

Polecane posty

Pomyslal ... Zdaje sobie sprawe, ze to nie miejsce na tego typu ogloszenia/anonse ale wrodzona przekora nakazuje sprobowac. Zamin rozpocznie sie lincz,szydera czy innej masci przywary dodam tylko, ze jestem realny i sam temat nie jest zadna prowokacja. Zatem do dziela : Wprawdzie nic nie zgubilem ale szukam ... dojrzalej kobiety. Wiek to plyna granica wiec nie bedziesz sztampy w postaci liczb. Ot, dojrzala i juz ;). Stabilna emocjonalnie, inteligentna i majac luz. Ceniaca ciekawa rozmowe, umiejaca omijac tabu. Sam gwaratuje to co powyzsze. A technicznie o mnie - 26 lat, calkiem znosny wizualnie (nikt ni ucieka ;)) calkiem niezle radzacy sobie ze slowem, czy to pisanym czy mowionym. Pisac o sobie ciekawy to grube przerysowanie ale ... no nudziarzem chyba nie jestem. Cel - niewiadomy acz niekoniecznie pokrewny z dzialem forum. Moze zwykla wymiana maili, moze nic porozumienia, moze cos ponad to. Nic nie zakladam niczego nie wykluczam. Wazne by nie bylo fasadowo, by wszystko opieralo sie o brak masek, puszenia sie i jakiejs dziwnej gry. Z pelna swoboda. Reszta to nuta przyszlosci i inwencja dwoch osob. Spinajac w klamre - lubie dojrzale kobiety, choc zaden ze mnie amant. Ot latwiej mi sie rozmawia, latwiej otwiera. Jelsli znajdzie sie ktos kto ma ochote na znajomosci, w jakiejkolwiek postaci, czekam na sygnal. Jesli nie temat sam przepadnie w niebycie. Kontakt - ktos_na_m@vp.pl

A gruba, brzydka i arogancka może być? 😭 Bo mi kazali stąd odejść i szukam kogoś, kto mnie przygarnie!

Gość Pad99999
Ja cie przygarne

Ty się nie wcinaj :classic_cool:. Ty byś musiał przez rok kombinować, żeby napisać post tej długości i nie użyc słowa "cipka" i "cycki" przynajmniej 100 razy :P

Gość Pad99999
Up

nei_nei skoro Cie nie chca tos musiala cos nawywijac. Slabosc mam do wszelkiej masci banitow i buntownikow ; ) tylko ... ten link z podpisu, nie do ogarniecia dla mnie. Jakis chyba zbyt awangardowych jak na moje plebejskie gusta ; )

Gość 9853300441
piszesz,że radzisz sobie ze słowem pisanym i ponadto piszesz osobno a słowo przywara używasz zamiennie ze słowem obelga:-)

Jak to nikt nie czyta? Ja to nikt? :P ­ A tak poza tym, to nie wiem kto mnie nominowal do opuszczenia domu Wielkiego Kafe :( przez tydzień chowalam się w pomaranczach żeby się nie wciagac w dyskusje, wczoraj zaglądam, a tu stoi jak byk w ankiecie: nei musi odejść! No zgroza!

Momen moment istoto o cyferkowym nicku. Ciutke nadinterpretujesz aka. ja zle sie wyrazilem. Zaden tam ze mne tytan slowa, bledow pelen zakes od interpunkcji po ortografie. Sens zdania byl inny - umie rozmawiac czy to piszac czy mielac ozorem. Ale masz absolutna racje za oba babole sie kajam, nawet w pas.

Ps. A literowki zrzucam beszczelnie na ustrojstwo zwane tabletem, nieczule i niezdolne do milosci urzadzenie ... cala reszta babokow to muz moja wlasna inwencja.

Gość Pad99999
Up

Gość Fountain
Odpisz w wolnej chwili.

Gość czyjawiemchybanie
To napisz cos ciekawego niveakrem555@wp.pl ,o czym chcesz porozmawiac