Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alwaysfit

Wspieramy i odchudzamy się!

Polecane posty

Cześć dziewczyny! Chcę zebrać jak największą grupę kobiet, które się odchudzają. Wierzę, że wzajemne wspieranie się może zdziałać cuda! Jaka jest Twoja historia i droga do celów? Niech będzie nas jak najwięcej! A rezultaty jeszcze lepsze!

Dziękuję , chciałabym zebrać jak największą liczbę osób również tutaj! Kto jest ze mną?

ja chętnie się dołączę. Nie mam celu. Teraz 11 kg mniej mam, 20 cm w talii mniej. Resztę partii ciała tez szczuplejsze, ale mniej, bo nie kładłam takiego nacisku na nie. Skończyłam weidera i teraz zaczynam na nowo. Pozytywnie podchodzę do zmian w życiu.A Ty widzę już zaprawiona w boju?

Tak, ale kosztowało mnie to trochę pracy. Zresztą tak jak napisałaś - optymizm to podstawa! Osobiście uważam, że każdy może osiągnąć swoje cele, wystarczy w to uwierzyć! Właśnie do tego chcę przekonać każdego! A jaka jest Twoja historia?

Podzielcie się swoimi wynikami do tej pory! Jak mi udało się wreszcie mieś sylwetkę o jakiej marzyłam? Postawiłam na zdrowe i racjonalne odżywianie się ! Byłam w tym konsekwentna! Dodatkowo, zaczęłam cieszyć się z każdej aktywności fizycznej! Postawiłam na zdrowie, a efekty przyszły same

Gość Olcia Dubicka
Tyle tu już tych różnych grup że można się pogubić :) Ale dołączam się :) Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)

Osobiście jestem przeciwnikiem tabletek, bo co stanie się jeśli przestaniesz je brać? Zdrowe odżywianie się i dużo aktywności fizycznej zadziałało na mnie;)