alwaysfit 0 Napisano Maj 16, 2013 Cześć dziewczyny! Chcę zebrać jak największą grupę kobiet, które się odchudzają. Wierzę, że wzajemne wspieranie się może zdziałać cuda! Jaka jest Twoja historia i droga do celów? Niech będzie nas jak najwięcej! A rezultaty jeszcze lepsze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tararara252 0 Napisano Maj 16, 2013 Fajny blog Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alwaysfit 0 Napisano Maj 16, 2013 Dziękuję , chciałabym zebrać jak największą liczbę osób również tutaj! Kto jest ze mną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tararara252 0 Napisano Maj 16, 2013 ja chętnie się dołączę. Nie mam celu. Teraz 11 kg mniej mam, 20 cm w talii mniej. Resztę partii ciała tez szczuplejsze, ale mniej, bo nie kładłam takiego nacisku na nie. Skończyłam weidera i teraz zaczynam na nowo. Pozytywnie podchodzę do zmian w życiu.A Ty widzę już zaprawiona w boju? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alwaysfit 0 Napisano Maj 16, 2013 Tak, ale kosztowało mnie to trochę pracy. Zresztą tak jak napisałaś - optymizm to podstawa! Osobiście uważam, że każdy może osiągnąć swoje cele, wystarczy w to uwierzyć! Właśnie do tego chcę przekonać każdego! A jaka jest Twoja historia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moniusiek24 0 Napisano Maj 16, 2013 chętnie się przyłącze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alwaysfit 0 Napisano Maj 16, 2013 Super, postanowienia grupowe są bardziej motywujące! Jakiś pomysł na nowe postanowienia? Dziewczyny, przyłączcie się również do mnie na facebooku! Tam również staram się motywować i dodawać rady każdego dnia! https://www.facebook.com/pages/alwaysfitpl/630168853675842?ref=hl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alwaysfit 0 Napisano Maj 17, 2013 Podzielcie się swoimi wynikami do tej pory! Jak mi udało się wreszcie mieś sylwetkę o jakiej marzyłam? Postawiłam na zdrowe i racjonalne odżywianie się ! Byłam w tym konsekwentna! Dodatkowo, zaczęłam cieszyć się z każdej aktywności fizycznej! Postawiłam na zdrowie, a efekty przyszły same Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olcia Dubicka Napisano Maj 17, 2013 Tyle tu już tych różnych grup że można się pogubić :) Ale dołączam się :) Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alwaysfit 0 Napisano Maj 17, 2013 Osobiście jestem przeciwnikiem tabletek, bo co stanie się jeśli przestaniesz je brać? Zdrowe odżywianie się i dużo aktywności fizycznej zadziałało na mnie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach