Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ubogo1

Mam tylko 150 zł...

Polecane posty

Gość Ubogo1

W wyniku sytuacji losowej zostało mi 150 zł na 12 dni... Mam jeszcze 9 miesięczne dziecko, któemu mam jednak kaszki i obiady na jakieś 5 dni plus mięso z królika do końca miesiąca. Jak tym rozporządzić aby wystarczyło? Co jeść?

Gość .nie wiem
Jak wygram dziś 15 mln to przeleje Ci 30 tys. :classic_cool:

Gość Ubogo1
Kaszki mam na miesiac, obiady i owoce na jakies 5 dni.

ja dostalam wczoraj od OPSu 100 zl. :) Prpzpyadkiem bo przperowadzili wywiad, niep racuje, jestem bezrobotna i przynzali mi az 100 zl:) Dostlaam pocztka, bylam w szoku:)

Gość kokokokooooooooooo
Mi też tylko tyle zostało :) I też nie wiem jak dożyje :P

Gość Ubogo1
Nie widac wpisow.

Gość Ubogo1
Kurde, chyba chlebz maslem bede jesc, bo dziecku warzywa bede kupowala do obiadkow. :)

Gość mnie się wydaje że nie jest
tak dennie. Z tego co piszesz, masz pewne zapasy a z gotówki wynika ok 10 zł na dzień. Można to jakoś spokojnie rozplanować i raczej sam chleb z masłem ci nie grozi :)

Gość pytajaca 528975wsd
9 miesieczne dziecko to powinno juz jest wszystko babo matka jestes i nie wiesz ??????? gotujesz dla siebie to dziecku w osobnym garnuszku odlewasz i nie solisz albo delikatnie dla smaku i dziecko je co powinno a nie jakies kaszki wpierdala co sa nie zdrowe

Te warzywa na malutkie dziecko przez 12 dni to jakieś 20 zł max. Chyba że kupujesz gerbery i inne tego typu. Jak nie masz innych opłat, tylko jedzenie, to bez problemu starczy.

Gość xcvbn
sprzedaj tyłek za kase

Gość Ubogo1
Dziecko nie je wszystkiego. Nie je tez slodzonych kaszek, tylko zwykle jaglane, gryczane, orkiszowe, etc. Nie kupuje sloiczkow, ale np baklazan to juz 10 zl za kg. Czy nektarynke albo sliwki swieze jako owoce. No nic, pojedzie wiecej na jablkach czy gruszkach i warzywac typu buraki czy marchew - tez b czesto je i uwielbia. Jakos mam nadzieje damy rade...

Gość Ubogo1
Nie , nie licze, przede wszystkim licze na... kulturalne komentarze i pomysly na w miare zdrowe (z racji tego, ze karmie) i tanie potrawy - wiem, ze bedzie tego mniej, ale wole nie dojesc i zjesc zdrowiej...