Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terazjuzwiem...

Niezbadane są wyroki Boskie wiecie?

Polecane posty

Gość terazjuzwiem...

Ja juz to wiem. od konca 2011 roku wiele sie w moim zyciu wydarzylo, tych lepszych i tych gorszych rzeczy, chociaz tych drugich bylo wiecej, przychodzily do mnie nawet mysli samobojcze bo myslalam ze w zyciu spotyka mnie samo zlo, ze nic dobrego mnie juz nie czeka, a ostatnio zaczelo sie u mnie dziac wspaniale, jak nigdy i dzis to zrozumialam ze gdyby tak sie nie potoczylo w moim zyciu to bym teraz nie byla tu gdzie jestem, wiec teraz juz to wiem i mowie wam: Niezbadane są wyroki Boskie...

Gość głowa mnie bolie
mam pytanie do boga, dlaczego zycie jest takie nudne?

Gość podzielam twoje wzruszenie,
bowiem wiele sie rzeczy dzieje w naszym zyciu, a niektore przez przypadek wychodza nam na korzysc ;)

Gość u La La
nooo czasem życie daje kopa w pupę, aby nas popchnąć na właściwą drogę :) u mnie też wszystko co najgorsze w życiu wydarzyło się wtedy co u Ciebie autorze. Mam to juz za sobą i powiem tylko ufff...chce się znowu żyć....

Gość terazjuzwiem...
Dokładnie, czasem myslimy ze gorzej byc nie moze a potem okazuje sie ze to co nas spotkalo okazalo sie najlepszym co moglo sie stac.

Gość yyyKafeKrytykant
"to bym teraz nie byla tu gdzie jestem," kafeterii bys nie znalazla i nie byloby cie tutaj?

Gość u La La
wnioski jakie wyciągnęłam z tej lekcji to, że nie należy walczyć za bardzo z losem, tylko z pokorą przyjmować i wierzyć, że ma to sens. To tak bardzo po buddyjsku :)

Gość Sczcs
bardzo optymistyczne refleksje...ja na te niezbadane wyroki czekm juz od lat, podobnie moj maz. jestesmy razem sczesliwi ale nasze zycia prywatne sa do bani....dzis to juz szczyt szczytow w kwestii tego co zle