Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcębyćmamą12365

Chyba zostanę mamusią !!!!

Polecane posty

Gość chcębyćmamą12365

Witam ! wiem, że pełno jest informacji na ten temat i wystarczy poszukać ale ja jednak wolę mieć dyskusję na ten temat tutaj i z kimś o tym popisać A więc od jakiegoś czasu z mężem zrezygnowaliśmy z prezerwatyw, ja tabletek nie brałam nigdy. Uznaliśmy, że jeżeli zajdę w ciążę to będziemy się z tego cieszyć a jak nie to poczekamy. Z tym, że nie kończy we mnie tylko wychodzi przed skończeniem ( chcemy dziecko ale nie chcemy tak już planować że musi być, bo praca, małe mieszkanie itd). Nie mam żadnych mdłości, nie latam często siusiu ale tydzień temu kiedy byłam na Zumbie dwa razy zrobiło mi się słabo, nie wiem dlaczego, chodzę na to od roku regularnie a pierwszy raz mi się tak zdarzyło. Dzisiaj mam 16 dzień cyklu a wczoraj pojawiło mi się w śluzie troszkę brązowego śluzu, było go tylko trochę wieczorem. Dzisiaj kiedy poszłam do toalety również miałam ale też było go niewiele, kolor kawy, co prawda więcej niż wczoraj ale później śluz był już normalny... Od tygodnia może dwóch chodzę poddenerwowana, wyżywam się troszkę na mężu czy to może oznaczać, że zaszłam w ciążę ?

Gość mamciaf
No chyba nie bardzo jesteś w ciązy skoro dziś masz 16 dzień cyklu.

Gość mamciaf
Tzn może jestes ale zdecydowanie za wczesnie na objawy.

Gość niedługo mam chrzciny
raczej masz owulację

Gość ttttaaaaaaaaaa
no w ciąży to Ty na pewno nie jesteś:)Masz dopiero 16 dc - a to plamienie to pewnie plamienie około owulacyjne.Więc teraz można się starać. Co do stosunku przerywanego (chociaż wiem,że to żadna antykoncepcja) my tak lecieliśmy 10 lat bez żadnej wpadki:)Później starania o dziecko.A po porodzie znów przerywany:)I tak już będzie 13 lat:)

Gość chcębyćmamą12365
a już miałam nadzieję, że jednak tak :( ostatni okres był dość skąpy, zawsze miałam obfite miesiączki, a ten nie dość, że trwał 3 dni to jeszcze było go malutko

Gość ojejciuuuu
aleś durna...

Gość chcębyćmamą12365
serio 10 lat !? o nieee to chyba będę musiała jednak porozmawiać z mężem żeby się postarać jednak o dzidziusia już tak konkretnie :)

Gość to jest........///
owulacja!

Gość ttttaaaaaaaaaa
No serio:)10 lat przed ciążą i teraz 3 lata po.

Gość W 16dniu cyklu
ti może masz jeszcze dni płodne i dopiero teraz możesz zajść w ciąże. Nie szukaj objawów na siłe. Na chama to możesz się i raka u siebie doszukać.