Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rzucony smsem

Ile czasu może zająć pozbieranie się po nieudanym związku?

Polecane posty

Gość Rzucony smsem

Ja już ponad rok się zbieram i pozbierać nie mogę. Nie ma dnia, żebym o niej nie myślał, ani nocy, żeby mi się nie śniła. Codziennie po kilka razy wchodzę na jej profil na fb (nie jesteśmy znajomymi więc widzę niewiele). Idąc przez miasto mam oczy dookoła głowy czy jej przypadkiem nie spotkam. Szybszym biciem serca witam każdy nadjeżdżający samochód, który jest tej samej marki co jej auto. Nie kocham jej, wręcz przeciwnie. Chciałbym splunąc jej w twarz gdybym ją spotkał. I jej matce i ojcu i bratu, bo ją przeciw mnie buntowali. I jej przyjaciółkom (to samo). I jej nowemu facetowi. Bo ona szybko się pozbierała, pocieszyła i pewnie nawet o mnie nie mysli ani nie jest ciekawa co u mnie.

Gość nabitawbutelkeEe
U mnie to samo ;/ rozstałam sie z facetem w kłótni , w sierpniu bedzie 2 lata i nadal tesknie, mysle, rozgladam sie na ulicy ale nie chce sie do niego oddzywac bo jesli on ma kogos i jest szczesliwy to nie chce mu psuc zycia. Wole zeby byl szczesliwy bo zasluguje na to...

Gość hgfdsafgh
skad wiesz ze sie pozbierałą, skoro tak jest to znaczy że jest zwyczajna lovelsaką

Gość ewa;;;
ja rozstałam się ponad rok temu i do dzisiaj jestem okaleczona...nie jestem w stanie sie ponownie zaangazowac, a najgorsze, że stracilam go przez wlasna glupotę...poznalam go z niewlasciwą osobą...a potem to juz ciag zdarzen...i odszedł do innej...

Gość ewa;;;
i tez rozstalam sie w wielkiej awanturze i klotni, moze dlatego, że kazał sobie oddawać wszystko co mi dał...to polozylo kres

Gość zmarnowana
Ja też jestem po rozstaniu z partnerem. Jak idę ulicą to wzrok mi rozbiega się na wszystkie strony...a kiedy mija mnie samochodem, to aż nogi mi się uginają z wrażenia. Co chwila sprawdzam pocztę i telefon, licząc że coś tam do mnie napisał... Ciężko zapomnieć, choć wiem, że powrotu już nie ma...

Gość ajajajaj aj
"przyjaciolki" sa najgorsze. mi namąciły w głowie i straciłam go... mimo ze on walczyl o ten zwiazek:-(

Gość ewa;;;
posty chyba nie dochodzą...

Gość ewa;;;
a ja chcialam walczyc o moj związek, ale on już nie...bo poznal inną, moze nigdy mnie tak naprawde nie kochał skoro tak szybko znalazł inną...

Gość abdul wisimulacha
dobry topic...u mnie 2 lata mija...ale to chyba wynika z tego ze bardziej bylismy po prostu zakochani w tej osobie:)

Gość gra o tronnn
To chyba zależy od człowieka.U mnie po pól roku jeszcze się potrafi przyśnić...

Gość ewa;;;
...

Gość ewa;;;
mi sie ostatnio śnił kilka razy pod rząd...a on ma mnie kompletnie gdzieś...nie dosc ze poszedł do innej, to na koniec kazał oddawac prezenty a potem jeszcze zrobił awanturę, że niby rozpowiadam o nim plotki

Gość ncrgvtgd
hfhfhfhfhf

Gość ehhhhhhhh
up

Gość notzny popychacz
up

Gość gość
prawie całe liceum zmarnowałam na wzdychanie do chłopaka, dla którego byłam epizodem. Długo nie mogłam się otrząsnąć z tego uczucia. Durna byłam przeogromnie. Żeby się pozbierać zamówiłam rytuał oczyszczania aury na http://energiaduchowa.pl – dzięki temu w końcu uwolniłam się od złych wspomnień i zaczęłam żyć pełnią życia.