Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinoska spod 5

dieta kopenhaska czy ktoras stosowala?

Polecane posty

jak w temacie, kolezanka jest trzeci dzien na tej diecie i mnie ostro namawia Dieta owszem przydalaby mi sie natomiast nie wiem czy dam rade jesc tak malo i czy w ogole jest sens... czy ktoras mamuska stosowala albo zna kogos kto sie podjal? jakie byly efekty?

Ja stosowałam:-) Co prawda było to dawno temu. Powiem Ci tak dieta bardzo drastyczna, pierwsze 3 dni jest fajnie a potem jesteś po prostu głodna ( przez 3-4). Ja miałam momenty,że budziłam się w nocy i płakałam z głodu. Ale wytrwałam. W moim przypadku opłacało się. Przez te 13 czy 14 dni schudłam 13 kilo a przez kolejne 2 tygodnie( już nie stosując diety) - kolejne 7. W moim przypadku nie było efektu jo-jo ( a o takich przypadkach też słyszałam). Moja znajoma na tej diecie schudła 25 kilo. Moim zdaniem w przypadku tej diety rezultat jest bardziej widoczny jeśli masz dużo do zrzucenia.

no nie mam az tak strasznie duzo ale 10 kg to moje marzenie.... boje sie tylko zeby po tej diecie (jakbym w ogole wytrwala bo cienka jestem w te klocki ale teraz dosc zmotywowana :P )nie polecialy mi wlosy albo cera sie nie spieprzyla No zeby nie zamienic jednego problemu na drugi Jak bylo u Ciebie ? swoja droga rewelacyjne rezultaty w Waszych przypadkach.....

Gość buuu uuu uu
Poczytaj lepiej o south beach, może schudniesz trochę wolniej, ale na bank zdrowiej. I łatwo wytrzymać, bo sporo rzeczy można jeść. 13 kg w 2 tygodnie, masakra... Ze zdrowiem to ma mało wspólnego jak dla mnie...

Gość gość
W3SzkebSYFDL1RvDiZY1Q1rw