Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepożądany on25

Kobiety się za mną nie oglądają. Nie czuje sie atrakcyjny

Polecane posty

Gość niepożądany on25

Nie przypominam sobie by sie za mną dziewczyny oglądaly...jestem zerem

Gość Kuhrmm
Ja w sumie widzialem dzisiaj mega przystojnego faceta i kobiety tez sie nie ogladaly za nim. Roznie to z tym

Gość Looooser pomarańczowy
Kobiety dziwne są, rzadko jasno widać, że im sie facet podoba.

Gość niepożądany on25
Moze one w ogole sie za zadnym nie ogladają ? Tylko w internecie gadają bzdury ? Nie wiem czy wierzyc w historyjki typu ''inne kobiety oglądają sie za moim męzem''... mam wrazenie, ze za przystojniakami ogladają sie tylko nastolatki 10-15

ff

Gość Kuhrmm
tez mam takie wrazenie, bo dzis szedlem z 10-15min za strasznie przystojny facetem i zadna laska sie nie obejrzala za nim. W sumie to nawet specjalnie patrzylem.

xx

Gość czarna....inez....
Oj faceci..... :) My kobiety sie nie ogladamy (chyba ze robimy sobie zarty :P ) mowa o kobietach z klasa oczywiscie. Idac mozemy patrzec w oczy np. ale nie obejrzymy sie. Czemu ? Hmmm.....bo nie wypada? Albo nie chcemy pokazac ze nam zalezy/podoba sie dany facet. Tak juz mamy, lubimy jak mezczyzni o nas zabiegaja i zadna porzadna, madra kobieta nie osmieszy Cie gdy do niej zagadasz :). Kazda z nas chce byc uwodzona a nie uwodzic- to wasza broszka ;)

Gość kmcl
a 15-19 to juz nie nastolatki? :D:D 🖐️

ff

Gość kolejny browar
czarna....inez.... To jak mamy poznać ze się wam podobamy. jak próbujecie nas ośmielić?

Gość nie jestes przystojny
to nie patrzą, proste. Moze i jestes zerem, jak zwał tak zwał

Gość czarna....inez...
Ja np. lubie jak mezczyzna stara sie mnie zdobyc, potrzebuje widziec ze mu "zalezy" wiec moje znaki to np. patrze na niego, w sposob dosc jasny poprzez np. patrzenie prosto w oczy do tego jakis skromny usmiech i wtedy oczekuje reakcji z jego strony... :)

Gość czarna....inez...
Moze poprosze o odpowiedz na moje pytanie gdyz interesuje mnie opinia mezczyzn otoz po czym poznac ze facetowi juz nie zalezy? Ze nie kocha? Ze najwyzsza pora odpuscic?

Gość -Dekiel-
O mnie powstała piosenka D jak Dekiel wiele imion ma D jak Dekiel nie pozorny tak D jak Dekiel chodzi drogą swą Gdy go mijasz czemu wtedy odwracasz wzrok

Gość ignorant c
Framuga

Gość brams gutie
Liberty as as now wazne

Gość brams gutie
Liberty as as now wazne Jake my Fruwaja ma skrzydlach milosnych prosecutors Jordy szukaja

Gość czarna....inez...
jest to ktos jeszcze ????????

Gość czarna....inez...
moze moglby sie ktos skupic i odpowiedziec tak jakos "po mesku" ? ;)

Gość ale dyrdymałyy
Faceci patrzą jednotorowo, a kobiety wielotorowo. Widać to np jak panowie oglądają telewizje- często z rozdziawioną gębą i nic do nich nie dociera :o Jak oglądaja sie za dziewczyną to gapią się aż ich partnerka nie zwróci im uwagi albo nie wpadną na latarnie :o A kobiety, przynajmniej ja i wszystkie moje znajome, też lubimy popatrzec na ładne ciałko, buzie, tyłeczek :) Tylko potrafimy zrobić to dyskretnie. Podam przykład- siedziałam niedawno z koleżanką i kolegą na piwie. Gadaliśmy o czymś i nagle do pubu wszedł niezły przystojniak. Z koleżanką usmiechnęłyśmy sie do siebie i wymieniłyśmy uwagi- ale tyłeczek, - no, super. Kolega męskim zwyczajem rozdziawił paszczę i pyta jak to? Kto? Nawet sie nie rozejrzałyście. A my w smiech :D Tak panowie, tak to działa, kobiety widzą więcej :)

Gość czarna....inez...
.

Gość byline
Cat twoja ciocia mowila cost I skurvxu

Gość za malo widze a chcialbym
"patrze na niego, w sposob dosc jasny poprzez np. patrzenie prosto w oczy do tego jakis skromny usmiech i wtedy oczekuje reakcji z jego strony... " Takich gestów to ja nigdy nie dostrzegę. A raczej nie odczytam w odpowiedni sposob. Nie wiem czy kobieta patrzy mi sie w oczy na twarz czy gdzies indziej bo najczesciej odwraca wzrok badz patrzy przed siebie.

Gość Jak nie jesteś mega
przystojniakiem to kobieta nawet na Ciebie nie splunie nie mówiąc o zerknięciu. taka prawda.

Gość Oglądać ja też nie zauważyłem
żeby jakaś perfidnie patrzała, najwyżej spojrzenie szybkie i uśmiech, nawet większość kobiet tak w klubach robi spojrzy uśmiech i koniec czeka co zrobi facet. Choć zdarzały mi się zaczepki od chwycenia za tyłek do przytulania mnie, rzucenia się na mnie, całowania pytania o numer itd. trochę tego było :D. Ponoć podobam się kobietom ale tylko niektórym :).