Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wilkolaki sa w lesie,

Picie alkoholu w knajpie przy dziecku -karalne?

Polecane posty

Wyjazdzamy ze znajomymi i z dziecmi na dlugi weekend do zakopanego i mamy zamiar wypic na krupowkach browara do obiadu i tak sie zastanawiam czy mozna bez problemu pic alkohol majac pod opieka dzieci. Twz dzieci beda sie bawic z boku a my dorosli bedziemy pic piwo. Nie bedzie to picie do upadlego tylko 1 gora dwa piwka. Pije czasem przy dziecku (3l) ale jeszcze nigdy nie w miejscu publicznym i troche sie obawiam ze jak bedziemy siedziec pod parasolami w miejscu publicznym policja albo straz miejska moze sie doczepuc, a nie chcialabym miec problemow.

Gość Beawwww
Zabiora ci dzieci...nie pij.

Gość bueheheheheheheeh
może, ponieważ przynajmniej 1 osoba dorosła musi być trzeźwa jeśli ma pod opieką dzieci, ale trzeźwa nie w sensie po 1 piwku nic nie czuje, tylko 0,0 promila... Inaczej mogą się doczepić, a jeśli będą naprawdę... to nawet zabrać dzieci do pogotowia opiekuńczego.... Wystarczy, że kierowca (18 lat przynajmniej skończone) albo ciężarna nie wypije kropli i nie ma problemu.

Gość sdhsjdhjsddbbd
trzy litry pijesz? wódki?

Gość Spokojnie mozesz ale pytając
licz się że cię zjadą :P Tu same święte krowy ;) Ja nigdy nie miałam problemów,a zdarzało się że w parku itp poszliśmy na piwo dwa z dzieciakami. Zresztą można zobaczyć sporo takich rodziców :) Bary,.parki,nad wodą.....

Gość Spokojnie mozesz ale pytając
Ważne abyś się nie rozpędziła,bo masz dziecko. Nie pijąc do upadłego,a góra piwo dwa,nikomu krzywdy nie robisz. Wszystko jest dla ludzi.

Gość stillo123
bez przesady. watpie aby policjant lub straznik miejski kazal wam dmuchac jesli bedziecie po 1 czy 2 piwach. no chyba ze po takiej ilosci jestescie juz pijani i rzucacie sie w oczy np idac szlaczkiem.

Gość nvchhhhhhhhhhhhhhhh
to już słabą główkę trzeba mieć żeby po jednym czy dwóch rzucać się w głowę :D

Gość Beawwww
Up

Nie trzy litry ale max 2 piwa ale boje sie ze tak jak napisala bleheheheeh moga mi zabrac dziecko. Raczej trzezwej osoby nie bedzie bo ani zadna znajoma nie jest w ciazy ani nie bedzie kierowcy bo nocleg mamy 200m od krukowek wiec spacerkiem przejdziemy.

To nie o to chodzi zby pic na umor tylko tak zeby cmokac jedno piwo godzine;) Boje sie ze przez to moge sobie narobic problemow albo nawet zabrac mi dziecko.

Gość sdhsjdhjsddbbd
to może napijcie sięw miejscu noclegów gdy dzieci pojda spac

W hotelu tez pewnie bedziemy pic, na zasadzie ze wszystcy usypiamy dzieci i spotykamy sie w jednym pokoju. Maz pewnie sie opije a ja raczej bede do towarzystwa cmokac browaka. Corka przesypia cale noce wiec nie ma problemu. A na krupowka chcialibysmy wypic do obiadu, posiedziec i pogapic sie na przechodniow.

Gość Ffcccxxx
Op

Gość bueheheheheheheeh
weź z sokiem piwko, tak żeby nie było widać, że to piwko. Jeśli wszyscy będziecie trzymać fason nic Wam nie grozi, chociaż są ludzie którym to przeszkadza i to są tzw "kapusie" ale możliwość spotkania takiego jest mała. Albo odpuść to jedno piwo a odbij sobie tam gdzie będziecie nocować. Ja kiedyś piłam z dużą ilością nektaru bananowego, pycha :) i nikt by nie pomyślał, że mam piwo, tylko sok :) jesteś kryta w ten sposób :)

Gość remiza strazacka
Macie rozrywki jak licealisci -picie 'w pokoju' ... Zawsze mozesz ty wybombic piwo a potem maz,zeby nie pic jednoczewnie,to nikt nie zwroci uwagi