Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęscie w nieszczęściu

właśnie zrobiłam test

Polecane posty

i wyszły 2 kreski.....W niedziele moja córka rozciela dziasło ,że trafiła na stół operacyjny pod narkozą ..bo na zywca nie dało sie zszyć ...wyszłimy w poniedziałek a dzis mammy jelitówkę ...mała,ja i mąż -pewnie gratisowo no i najfajniejsze że dzisiaj mialam dostać okres i dupa ale bachora na pewno nie urodze NIE MA TAKIEJ OPCJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :. sorki ale mam już dość! jeszcze moja wredna teściowa zadzwoniła z gratulacjami ...

Gość nie rób najgorszego
Nie usuwaj dziecka. Masz teraz gorsze dni, ale one za chwilę miną.

mam odchowane dziecko 6 lat i nie zamierzam znowu bawic sie w piluchy,koliki,ząbki,non stop kataerki ,kaszelki ,kupki ,jelitoweczki ,nerwy,wyciecienczenie,rozstepy...i wszystko co najgorsze ... dla jedngo moge sie poswiecic ale nie ma mowy o drugim

Gość nie rób najgorszego
Spokojnie, chciałam ci tylko doradzić.

Gość niejedna kobieta chciałaby
urodzić dziecko, a ty je zamierzasz zabić. Wiele osób wpada, myśli, że nie da sobie rady z kolejnym dzieckiem, ale jest dobrze. Tobie też się uda.

i co nic nie piszecie gdzie jest wsparcie??????????????????

mamy bardzo dobrą sytuacje finansową ale ani ja ani moj maz nie chcemy wiecej malych dzieci .... po prostu psychicznie nie jestem gotowa na żadne już dziecko .Miałam duża depresje poporodowa po pierwszym dziecku... i nigdy wiecej

Gość autorko ma do ciebie
pytanie-masz rodzeństwo? bo jeżeli tak to pomyśl, co by było gdyby twoja mama pomyślała tak samo jak ty teraz.

Gość wiki1234
kuzwa to trzeba sie bylo zabiezpieczac!!!!!!!!!!!!!!kuzwa ja chce i nie moge zajsc w ciaze..i gdzie ta sprawiedliwosc!!!!!!!!!!!!!!!

Gość adasasa
A w czym poparcie ze myslisz du..a nie głowa nie wiesz skad sie dzieci biora .Było brac proszki a teraz co aaaaaaaaaa juz wiem nie chce sie jasnie pani w pieluchy bawic i siedziec w domu .Oddaj dziecko gdzies jak urodzisz ale nie zabijaj gupia krowo !!!!

Gość idz wychlej gorzale jak ta
w Lodzi :-) pare dni 5 promili i ciote dostaniesz :-)

płód ma góra tydzien wg moich obliczen bo 8 maja bylam jeszcze u mojej pani ginekolo i robila mi usg pochwowe i jeszcze nic nie było:(:(:(:( .Proszków nie biorie bo mam zbyt slaba watrobę (WZB)typu b):/:/

Gość xxxLALALALALAxxxy
już tu kiedyś założyłam temat o tym, jak to osoby chcące a niemogące oskarżają o ten stan osoby mogące a niechcące. to się wypierały, że wcale tak nie jest, a tu proszę, już dwie takie opinie.

nudzi się dziewczynie a wy się nakręcacie :D ani ty ani mąż nie chcecie dziecka i macie zamiar się go pozbyc to ciekawe po jakiego chuuuja powiedzieliście teścowej? hahahha 0/10

Gość idz wychlej gorzale jak ta
Boze wez sie zamknij kretynko bo normalnie bym cie jebla w ten glupi ryj. trza bylo sie nie ruchac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tralala xxx
Hmm OMG !!! Bachora tak nazywasz swoje dziecko gratuluje kobiecosci i racjonalnego rozumowania .Pewnie nie chce Ci sie miec obowiazków .....wiesz co takie powinny miec podwiazywane jajniki ...bo potem w społeczenstwie jest pełno d.e.b.i.li

Nie urodze.. juz postanowiłam.. i nie ma takiej opcji ze zmienie decyzje

wykolejona powiedzielismy tesciowej poniewaz akurat jest u swojej corki ktorej maz jest gineokologiem ....i chcielismy zasiegnąć pomocy

Gość xxxLALALALALAxxxy
nieszczęscie w nieszczęściu - masz myślenie na zasadie - nie uczyłam się do egzaminu, nie zdałam, ludzie pocieszcie, bo nie dam rady, urodź, odddaj, oddaj też to pierwsze, bo widzisz, że sie nie nadajesz.

mam jeszcze jedna nadzieje ze jutro rano zrobie test i wyjdzie 1 kreska no i oczywiscie dostane okres .czy to mozliwe?

Gość zulime
ale ty idiotka jestes a co warte sa pieluchy jelitowki pierwsze zabki pierwsze kroczki dziecka w porownaniu do twojej zajebanej depresji sie glupio babo tlumaczysz rozstepami nerwami maaaasakra.... to jajniki trzebabylo podwiazac i po tym sie nadstawiac a nie teraz zabijac niczemu winne dzieecko ... jeszcze jak kase masz warunki finansowe to nie ma problemu... tobie malpo zeby nie rosly katarku nie mialas ? jelitowki ? to juz za toba i przed toba jeszcze 1000 katarkow. jak usuniesz to bedziesz miala GORSZA DEPRESJE caly czas beda cie przesladowac mysli sny o twoim nienarodzonym dziecku. jak ja nie nawidze kobiet ktore tak w perfidny sposob chca decydowac o malenstwie ktore chce przyjsc na swiat stawiac pierwsze kroczki, bawic sie, isc do szkoly, przytulic sie do osoby ktora bedzie najwazniejsza dla niego na swiecie do MAMY.. a nie wyladowac gdzies na smietnisku jeszcze przed narodzeniem .... pomysl glupia kobietu i raz w zyciu zrob cos madrego bo bedziesz zalowac... i wspolczuje ci ze w ogole cos takiego pomyslalas i piszesz takie glupoty zeby dziecko usunac... (bo ci sie rozstepy zrobia) ja pierdole... jaki matoł

Gość Noxelia
ja jestem płodna nie tak jak wy maciórki :DF

Gość tralala xxx
A Ja myślę że to prowokacja :)