Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochającyżonę

Leniwa i rozpieszczona co robić?

Polecane posty

Gość Kochającyżonę

Hey. Więc problem jest taki za mocno rozpieściłem swoją dziewczynę (obecnie żonę). Po prostu za bardzo mi na niej zależy i nie umiem się jej przeciwstawiać. Denerwuje mnie ta sytuacja gdyż Ona ma bardzo dobrze i nie widzi ile kobiet musi sprzątać,gotować,pracować! Dużą też wadą jaką jej nauczyłem że pieniądze są nie ważne. Ale do rzeczy. Ona nic nie robi pod pretekstem studiów, i ciągle jest zmęczona. Więc w sumie ja zajmuje się całym domem (mieszkanie 3 pokojowe) gotuje prasuje sprzątam jednym słowem cały dom na mojej głowie. Jako iż mamy duże mieszkanie ale na obrzeżach Wrocławia nie ma tam komunikacji (znaczy się jest jedna linia) więc wożę ją na uniwerek autem, (chciałem ją dać na prawo jazdy jej się nie chce oczywiście) Ja pracuje a ona nie bo ona jak uważa jest studiami zmęczona (a ja głupi ją nauczyłem że po przyjeździe kawę jej zrobię i masaż zmęczonych nóg zrobię) Sama od siebie nic nie robi. Za WSZYTKO od mieszkania przez jej ubrania po jedzenie ja płacę. Sama żadnej inicjatywy nie wykazuje tylko ja ciągle jakieś wycieczki organizuje. Ale to co ona wyrabia to już przechodzi ludzkie pojęcie! -To obiad nie dobry (kur.a a doceń że go masz!) -To że ona ma za mało na swoje zakupy. -To że jej prac za mało piszę (za nią na Jej studia!) -To że nie doczyszczone buty. -To że kawa nie dobra. Denerwuje mnie to gdyż Ona już nic nie robi ma tylko wymagania straszy że odejdzie (jest współwłaścicielką Samochodu i Mieszkania!) To że po części moja wina to wiem. Ale sama nic nie robi tylko palcem pokazuje. Pomocy pomóżcie...

Gość acam
Nie wierzę w to!

Gość weżmnierty
ile ja bym dała żeby mieć tak dobrze, a tego sie nie docenia...

Gość acam
Powiedź mi co trzeba robić? Jak postepować żeby facet tak kochał kobietę?

Gość Kochającyżonę
Wierzyć lub nie przesadziłem na całej lini. A uwierz że życie pod jej komende mi się nie widzi.

Gość Kochającyżonę
Co ona zrobiła? W sumie nic ;) Trafiła chyba na odpowiedniego faceta :/ Mi za bardzo na Niej zależy i Ona o tym wie.

Gość pisales juz tutaj
pogadaj z nia

Gość powieś sie na charpunie
zajonc nadal tak skszeczysz psźez tel yes yes naweu juz pies mo ...e nie lize to jak zone ty miiec mozesz ...lzesz kolek z tylka lepi wyjmij

Gość dlaczego jest wspolwlascicielk
mieszkania i auta??? prowo

Gość makaron z truskawkami
ale jeleń z ciebie!!!!!!!!!!! co zrobic?? odciac od wszystkiego a jak powie ze odejdzie tzn ze cie nie kocha tylko na kasie jej zalezy.. wiec puscic wolno - ciekawe gdzie pojdzie.. a tak swoja droga to pewnie prowo - nie wierze ze sa tacy GLUPI FACECI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!