Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inga_killlaa

Nie wiem co o tym myśleć?

Polecane posty

Gość inga_killlaa

Witam. Jestem w 48 dc. Stosunek miałam 7 dc przerwany i z prezerwatywą. Później dopiero po 20 dc i też zawsze albo przerwany albo z prezerwatywą. Nie spowdziewałam się ciąży, bo przecież tak łatwo nie jest zajść, ale mój narzeczony kupił wczoraj mi test dla JEGO świętego spokoju i tu ku mojemu zdziwieniu 2 kreski. Byłam zaskoczona, zrobiłam go wieczorem wiec stwierdziłam ze zrobie dzis na czczo i też 2 kreski. Mój cieszy się jak głupi mimo, że chcieliśmy się zacząć starać po ślubie, a ja powiem szczerze jestem dalej w szoku . Czy ktoś z was miał podobnie, że niby jak a jednak?;) Może testy się mylą ?

Gość bueheheheheheheeh
testy w tę stronę się nie mylą, a co do testów rano-wieczorem. Jeśli jesteś na samym początku ciąży stężenie hormonu w moczu jest małe, a największe stężenie podczas całego dnia jest rano, dlatego zaleca się zrobienie testu rano. Wieczorem w tym wypadku mógłby wyjść negatywny. Jest to możliwe chociaż bardzo mało prawdopodobne, ja tak nie miałam, ale stosunki przerywane są bardzo mało skuteczne jeśli o zabezpieczenie chodzi :)

Gość hgffghjklkjhgfghjkl;kjhg
ha ha na czczo:D a po co na czczo?moze zjedz cos to ci wyjdzie jedna :)

Gość inga_killlaa
no tak a do tego nieregularne @ i widocznie to wystarczyło

Gość inga_killlaa
chodziło mi o pierwszy mocz jak jest napisane na teście ;))

Gość zxzx
Zrób beta hcg z krwi. Testy mylą się w tą stronę rzadko ale jednak.

Gość zxzx
co do przerywanego to mogło być po prostu jednak trochę za późno na wycofanie się. Zdarza się i dlatego to nie jest zabezpieczenie.

Gość inga_killlaa
no pewnie jutro lece z rana. może jeszcze dzisiaj dam rade. a myślicie ze bardzie prawdopodobne dzień po okresie zajść czy w po 20 dc?

Gość zxzx
A jakie długie są twoje cykle i czy są regularne?

Gość inga_killlaa
ostatnie 3 miesiące trwały po 28 dni ponieważ się leczyłam na nieregularne cykle dostając progesteron. przed leczeniem raz dostałam po 70 dniach a raz po 50 wczesniej ok. 30-35