Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siostra cioteczna

Co powiedzieć na śłubie

Polecane posty

Gość Siostra cioteczna

Cześć, nie długo idę na wesele i chciałam zrobić prezent młodej parze, jak każdemu w mojej rodzinie czytam coś ciekawego na weselu, raz już był fajny wierszyk Dzisiaj w (Koronowie) wielkie zbiegowisko. To (Sylwia) i (Darek) mają weselisko. Dzisiaj nasza (Sylwia) mężatką została i swemu (Darkowi) będzie gotowała. Codziennie ciepły obiad mu postawi i niedługo (Darek) mocno się poprawi. Regularnie teraz spać pójdzie on także, przy tym inne rzeczy dostanie, a jakże! Oboje są młodzi więc ciepło im wszędzie, gdy się spać położą, gorąco im będzie. Żeby zawsze ciepła dobra była miara, oto się nasz (Darek) napewno postara. Bo to krew nie woda w naszym (Darku) płynie więc i ród (Nowaków) nigdy nie zaginie. Teściowie nie z filmu ani też ze zdjęcia więc i kilka wnuków będą chcieć od zięcia. A nasz (Darek) blednie ze strachu: Mój Bożestrachu to Ty nie miej, (Sylwia) Ci pomoże. Dziadek będzie dumny, teść to przecież szczery, gdy pod rękę pójdzie z wnuczką na spacery. Też dla babci wnuczek musi być, a jakże! Dla Was w domu trzecie nie zawadzi także. Dzisiaj to dla Polski dzieci dużo warte, a więc dla Ojczyzny będzie tamto czwarte. Piąte dla rezerwy, a szóste z miłości. Siódme dużo w życiu przyniesie radości. Siedem pociech miejcie i dużo miłości, niech Wam życie płynie zupełnie bez troski. Niechaj zawsze zgoda u Was w domu bawi, to też Wam napewno Bóg pobłogosławi. A nasteppnym razem Regulamin weselny, co tym razem moge przeczytac - prosze o pomysly

Gość Khaleese
Odczytaj wszystkim kosztorys wesela.

Gość klaudia1617
yyy ten wierszyk ma byc smieszny czy co? ja bym nie chciala zeby mi ktos na weselu takie dno czytal, jakies rymowanki jak w 1 klasie podstawowki.

Gość wojowniczka maka
fajne,podoba mi się

Gość KokoSzalen
Niezły obciach, nienawidzę takich wiejskich wesel, osobiście byłabym zdegustowana.

Gość talerzyki dla dziecka
ktos cie prosi o wygloszenie tego typu rzeczy czy robisz to sama z siebie? bo jesli sama z siebie to odpusc, bo to nic ciekawego:o

Gość Renata0123
Wydaje mi się również że to mały nietakt, dobrze jest planowac wesele, z jakimś dobrym portalem gdzie moża poczytać na tematy związane ze ślubem. Odwiedź stonkę, może uda ci się wymyślisć coś sensowniejszrgo jeżeli chciałabyć zrobić coś dla państwa młodych http://alejaweselna.pl/

Gość paplitos
Szczerze mówiąc- odpuść sobie. Dla mnie wierszyk ani mądry, ani zabawny i jakby ktoś z gości "chciał zrobić taki prezent" (wnioskuję że to Twoja inicjatywa) to byłoby mi po prostu głupio. I nawet jeśli napiszesz że "wszystkim się podobało"- nie uwierzę że wszystkim, po prostu nikt nie powie że się wygłupiasz publicznie.