Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czego to ludzie nie wymysla

dziewczyna wyglada jakby ktos ja

Polecane posty

Gość jolinne
no ostanie zdjecie wymiata :D

Gość Alicja z krainy Niedopałków
Ha ha ha Ale się uśmiałam :D

Gość lfjs
humor mi to poprawilo ;]

Gość utgefrede
:D

Gość strasznanna
dlaczego uzywaja okreslen takich? bo nikt nie lubi byc obrazany, a szczegolnie nikt nie lubi obrazac sam siebie. To jak wyglada osoba otyla kazdy wie, ale nie sprzedalaby (pomijajac to, ze z ta sraczka tez nie sprzeda) jakby napisala idealna na osoby otyle i zapuszczone. Mysl. By twoar sprzedac trzeba tez ubrac go w ladne slowka. A ze ja zechcial. Nawet nie wiesz ilu jest amatorow kobiet xxxl. ale suknia naprawde straszna:o

Gość o qrde???
No i co z tego ze jest puszysta ? jest wielu panów którym sie podobają puszyste panie . Ta suknia bez tego czegoś brązowego byłaby całkiem normalna a tak wygląda jak wygląda :(

Gość KokoSzalen
Szczerze mówiąc,nie dziwię się Paniom z salonu sukni ślubnych, że nie chciały użyć brązowej koronki, szkoda tylko, że jej nie przetłumaczyły jak to będzie wyglądać. Widać, że chciała coś inspirowanego jesienią , ale to wyszło po prostu źle.

Gość gfbgfgfd
nie wiem co mu musiała obiecać że się z nią hajtnał :D

Gość ujytjtyjrt
puszysty to moze być miś, a ta pani jest zwyczajnie gruba i zapuszczona.

Gość onjkuuiio45
ja tam uważam, że ta koronka pasuje do jej rudych włosów i do tej sesji na tle jesiennych liści. nie jest źle

Gość iiiiiiiiiiiiiii41
zgadza się, ta pani nie jest puszysta ale ma po prostu dużą nadwagę. A co do sukni- faktycznie wygląda to tragicznie, zgadzam się z autorem, no dosłownie jakby się obsrała :o a szkoda, bo suknia bez tej koronki całkiem ładna.

Gość cukratywna
same anorektyczki tu piszą,ja też jestem tłusta i mam powodzenie u facetów,każdy facet chce na mnie pojeździć bo jestem miękka i przytulna

Gość worek kartofli
mówiąc szczerze to ja wolę [popatrzeć na chude ale rypać wolę takie tłuściutkie ,mój kutas czuje się dobrze na miękkim podłożu i bardzo ciepłym

Gość ehh to alllegrrroo
szkoda ze zeby do niej napisac kilka slow prawdy trzeba miec konto na allegro bo chetnie bym jej powiedziala co o niej mysle. Od dnia wczorajszego nabylo jej tyle wywietlen aukcji ze pewnie siedzi rozanielona ze takim zainteresowaniem budzi sie jej suknia nawet nie wie ze jest obiektem kpin chetnie bym jej to uswiadoimila:D

Gość nawalony
ja bym napisał ,lubię takie tłuscioszki,przynajmniej jest do czego się przytulić,odcisków sobie nie narobię ani siniaków

Gość stary niedoświadczony
bo to zdjęcie nie jest obrobione,jakby było obrobione to wyglądałoby super

Gość Twój Doradca Życiowy
Masz problem, potrzebujesz się poradzić osoby tzw 3ciej, nie masz z kim pogadać, potrzebujesz wsparcia? Napisz do MNIE A postaram się rozwiązać twój problem, wszystko jest darmowe! Ty piszesz Ja odpowiadam - doradzam. Anonimowo i bezpłatnie. Kontakt e-mail: twojdoradcazyciowy@gmail.com Zapraszam TDŻ

Gość nawalony
ot i do gówna wszyscy się doczepili,widać jak to gówno do gówna ciągnie,gówno zawsze gówno widzi

Gość gość
aukcja zakonczona niepowodzeniem hyhyhyhhy:D

Gość gość
dlaczego sie z nia ozenil? bo pewnie nie jest takim pustakiem jak wy slyszeliscie ze nie ocenia sie ksiazki po okladce? mam duzo szczescia ze moja dziewczyna nie jest tak glupia zeby gnoic kogos bo ma inna figure