Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tysiorek

Kielce ginekolog niepłodność

Polecane posty

Gość tysiorek

Witam poszukuję ginekologa z kielc, zajmującego się niepłodnością. Macie może jakieś doświadczenie, czy pomógł wam albo znajomym któryś lekarz. Nie wiem do kogo się wybrać, a jestem już na skraju załamania psychicznego. Doradźcie mi do kogo mam się wybrać.

slyszalam ,ze ten z prostej Marek jakis jest dobry . Ogolnie na prostej zajmua sie leczeniem nieplodnosci .

Marek Wojner dokladnie ,a ta prosta to oczywiscie Świętokrzyskie Centrum Matki i Noworodka Szpital Specjalistyczny w Kielcach 25-371 Kielce, ul. Prosta 30

Gość rozyczka78
ja polecam Instytut Rodziny w Warszawie pracuje tam dr Jankowska endokrynolog która po pierwszej wizycie powiedziała co nam jest. Dostalismy z mężem leki i udało się!!! jestem z okolic Kielc, staralismy się o ciążę od 2 lat, tutaj nikt nam nie potrafił pomóc, wysyłali nas na in vitro. Całe szczeście że tego nie zrobilismy bo nie wiem czy mały urodził by się zdrowy

Gość gość
rozyczka78 a podasz mi nr do tj dr jankowkiej?jak możesz to podaj jakie koszty ponieśliście? Wiem że najważniejsze że sie wszystko poukładało, ale napsz ;) jak długo się leczyliście u dr Jankowskiej? ja też jestem z okolic Kielce, jestem po 3 nieudanych IUI w Gamecie w Kielcach i już mam dość... dlatego chyba chcę zmienić lekarza.