Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola1.9.9.4

Szpilki do kościoła

Polecane posty

Jak uważacie czy mogę iść do kościoła w 14-sto cm szpilkach? Mam 19 lat, w niedziele wybieram się na mszę za koleżankę jednak mam mieszane uczucia. Chcę ubrać czarne leginsy do tego biały sweterek (zakrywający oczywiście pupę) i właśnie te szpilki. Jak uważacie, czy mogę tak iść?

Gość a u u iu
Możesz, ale moim zdaniem to przesada.

Gość cfhvbb
możesz, zgadzam się że możesz.. ja też mam 19 lat ale uważam że jednak kościół to nie miejsce na takie byty..

Gość cfhvbb
możesz, zgadzam się że możesz.. ja też mam 19 lat ale uważam że jednak kościół to nie miejsce na takie byty..

Gość jmda.a
Kosciol to nie na takie buty? Co wy mowicie? Wlasnie w niedziele wszyscy sie stroja do kosciola aby sie pokazac polowa kobiet ma szpilki. Ja zamiast tych leginsow ubrala bym po prostu czarne spodnie i bedzie ok

Gość cfhvbb
stroją się też w dekolty na pół cycków, nawet jak ich nie mają:P szpilki ok, ale nie takie:/

Gość jmda.a
ja nawet ostatnio widzialam taka jedna w takiej mini co jej ledwo tylek zakrywalo teraz juz wiem czemu tylu dziadkow za nia stalo

a po co te szpilki? Chcesz się pokazać czy nie masz bardziej odpowiednich butów? Msza trwa godzinę, max dwie, można wytrzymać bez 14-sto cm szpilek

Gość fghjklkjhgfghjk
Ja nie uważam, że to przesada, do kościoła chodzi się ubranym elegancko, babki chodzą w szpilkach. Ale nie nakładaj leginsów. Bo z leginsami w kościele będzie za wulgarnie, chodzi o to, żeby nie było 'obcisło', ramiona, plecy i biust zakryte, tak samo jak kolana i palce u stóp, a jak spódniczka to rajstopy muszą być. Tak samo na jakieś spotkania służbowe, czy do pracy. :P :P :P Tak się przyjęło.

Zdecydowałam, że pójdę na malutkim obcasie. A te buty zostawię na imprezy, na które pasuje takie wysokie ubierac :D