Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopka alkoholik

nie wytrzymuje juzzzz

Polecane posty

Gość chłopka alkoholik

hej dziewczyny mam narzeczonego ktory ciagle pije dzis rano obiecywal plakal ze juz nie bedzie a wyszedl i przyszedl nachlany nie potrafie na niego wplynac kocham go ale nei wyobrazam sobie zyciaz pijakiem

Gość to samo
ja tez tak mam. ostatnio mi obiecal, ze teraz to juz naprawde koniec - wiecej sie nie napije, a wczoraj sie schlal i wszystko od nowa. mysle, ze szkoda nas na takie zwiazki. tylko jak sie zdobyc na odejscie jak sie kogos kocha?

Gość chłopka alkoholik
ja juz odeszlam raz na półtora roku ale i tak wrocilam bo znowu dalam sie nabrac :( teraz odsypi aale jak sie obudzi zawsze chce porozmawiac to mowi mi misiu daj spokoj nic sie przeciesz nie stalo on twierdzi ze to ze chleje to nie jest nic zlegoo

Gość chłopka alkoholik
j ajuz odeszlam na poltora roku ale znowu wrocilam i znowu jest to samo teraz odsypia i jak si eobudzi chce porozmawiac chodz wiem jak ta rozmowa sie skonczy znowu powie misiu przezciesz nic si enei stalo co takiego sie stalo ze sie napilem nic zlego niewiem co z tym zrobic bo jak czlowiek ma cie meczyc to chyba nie jest tego wart

Gość gigi gigi
twojej głupoty nie da się wyleczyć!

Gość chłopka alkoholik
odrazu glupty kazdy czlowiek nie jest idealny ile ludzi zmienia sie na lepsze skoro bym nie miala problemu tobym tu nie napisala wiec daruj sobobie te twoje wypowiedziii

Gość hm.....hm....
Poczytajcie o alkoholiźmie, bo chyba mało wiecie na ten temat, chyba że lubicie bajek słuchać.