Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qddwqdqd

rany jak ja nienawidze robotników ...

Polecane posty

Gość qddwqdqd

nie da sie przejsc bez ich głupich gadek , cmokania czy wołania ,, kici kici" na dziewczyny... zamiast pracować to sila sie na jakies glupie zaczeki. dzisiaj szłam w sukience i właśnie najpierw wałali , kicikici" a potem ,że ma fajna pupke , myslałam ,ze ich w łeb strzele...

Gość Przyznaj, że to lubisz
i przestań histeryzować

Gość toscania88
Po co to piszesz,chcesz sie dowartosciowac,i zeby teraz wszyscy ci pisali "jeju to napewno jestes sliczna". Nie rozumiem tego zalisz sie czy sie chwalisz???!!!

Gość qddwqdqd
toscania88-tak , jasne tylko oni nie tylko za mna tak wolałaja ,ale rawie za każda :P wiec jakos średnio mnie to dowartosciowuje raczej wkurza

Gość toscania88
jak ci nie pasuje to chodz inna ulica albo włóż stopery w uszy,kurwa co za problem....

Gość qddwqdqd
nadinn- wiem właśnie ... wkurzaja mnie , nawet czasem specjalnie omijam budowy bo wiem ,że bedzie to samo...

Gość toscania88
nadinn masz racje na wszystkie gwizdza,robia sobie czasem jaja,a prawda jest taka ze jesli ktorys zobaczy jakas fajna dziewczyne i ona by mu sie spodobala to raczej chyba wstydzilby sie wydzierac morde i gwizdac,a zreszta sama nie wiem kto zrozumie facetow...

Gość Przyznaj, że to lubisz
Wkurza Cię to a podniecasz się ty, że o boże drogi :o weź spierdalaj :D

Gość żabka 0009a
ostatnio jak byłam na spacerze widziałam grupkę robotników, którzy porządkowali zieleń czy coś w tym stylu. Gdy obok nich przeszła nagle jakaś dziewczyna, ci zapomnieli o robocie i zaczęli się na nią patrzeć jakby baby w życiu nie widzieli (to była zwykła dziewczyna, młoda, zgrabna). Dlaczego robotnicy zawsze tak reagują? Nie dostają w domu tego czego chcą? Czy rodzaj pracy zwiększa w nich chuć?

Gość qddwqdqd
podniecam sie jak jacys przystojni faceci ,ktorzy nie sa robotnikami za mną cmokaja co się też zdarza... a robotnicy mnie wkurwiają :O

Gość qddwqdqd
żabka 0009a - no własnie nie wiem co oni tacy nie wyżyci jacyś...

Gość olga8213
mam to samo :O też mnie denerwują

Gość a ja właśnie specjalnie
przechodzę obok tych pajaców, moga sobie gadać ile dusza zapragnie, bo i tak ich nie słyszę :D zawsze mam słuchawki w uszach :D🖐️

Gość qddwqdqd
.

Gość najlepsi to byli robotnicy
którzy pracowali u mnie na podwórku :P jeden pierdnął, a drugi powiedział ''O, burza idzie'' :D