Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spostrzegawczza

Co zrobić by dostał przy mnie wzwodu??

Polecane posty

Gość Spostrzegawczza

Jak sprawić by facet siedzący obok mnie dostał wzwodu?? Czy jakieś słowa zadziałają, może przypadkowy dotyk?? A poza tym jak rozpoznać że właśnie ma wzwód, czy będzie się też inaczej zachowywał czy tylko spod spodni coś ujrzę:) I jeszcze jedno, jak to jest z facetami po 30 stce?? (ps. jestem młodsza od niego o ok 10 lat)

Nie mam majtek kótasie. Tak mu powiedz i ugryź go w ucho do krwi.

Gość Spostrzegawczza
hehe bardzo śmieszne, ale pytam poważnie....

Gość GTA4
Scisnij swoje cyce

Gość cyklada_na_cykadzie
bu ma racje, powiedz ze nie masz majtek i ze cala ciekniesz po udach, zmocz reke i przeciagnij mu po ramieniu, zeby poczul slimaka trzasnie cie w pysk albo zerznie jak Rumcajs Hankę !

Gość Spostrzegawczza
A jakbym tak wypięła tyłek niby przypadkiem coś podnosząc lub dotknęła go po kolanku gdy siedzi lub też wpadła na niego niby przypadkiem czy to by zadziałało czy może trzeba coś więcej hm.... Może jakieś słówka. Odpowiadajcie faceci

Gość Zweistein
Jeśli on ma 30 a ty 20, jak wnioskuję z Twojego tekstu, to masz małe szanse na zobaczenie wzwodu. Jesteś po prostu odrobinę za stara dla niego, by reagował podnieceniem na jakieś 'prowokacyjne' gesty. Gdybyś miała 16-17 lat, to może jeszcze. Oczywiście możesz mu zrobić loda, rozebrać się przed nim (to trzeba umieć a nie zrzucić z siebie ciuchy), zaproponować seks itd. Wtedy na pewno mu stanie, ale nie licz na jakieś reakcje tylko dlatego, że wypniesz się czy wyprężysz. Facet nie takie rzeczy widział i musisz się naprawdę postarać by go zainteresować.

Gość GTA4
Scisnij cycki!

Gość Spostrzegawczza
A jakbym tak wypięła tyłek niby przypadkiem coś podnosząc lub dotknęła go po kolanku gdy siedzi lub też wpadła na niego niby przypadkiem czy to by zadziałało czy może trzeba coś więcej hm.... Może jakieś słówka. Odpowiadajcie faceci

Na jaką podpowiedź liczysz? ' Kochanie, skarbie, misiu'? W ten deseń? No to sorry Gregory, nie do mnie te rozterki.

Gość Spostrzegawczza
Mam 19 lat on 32 dla ciekawskich

Gość Pytasz o to na forum
czy nie wiesz jak działasz na niego ? Czasami wystarczy tylko aż ;) pocałunek To działa w obydwie strony :)

Gość Do Spostrzegawczej
połóż mu dłoń na genitalich i delkatnie pogłaszcz. Nie ma chuja, musi mu stanąć. A jak wyczujesz twardość, to cichutko powiedz: kochanie już nie mogę wytrzymać, mam bardzo wilgotno, chodź wyjdziemy i zrobimy to, błagam👄

Gość co zrobic z lodem???
co zrobic???:(

Gość Elzbietka101
Mój 17-letni syn podnieca się jak mnie widzi w koszuli nocnej, zwłaszcza jak niby przypadkiem wypinam pupę, zaraz potem idzie do łazienki i wali konika - już 2 razy to zauważyłam, ma całkiem sporego

Gość Elzbietka101
mój 17-letni syn dostaje wzwodu jak kręcę się koło niego w koszuli nocnej, zaraz pózniej biegnie do łazienki i onanizuje się

Gość SPOSTRZEGAWCZZA
Do Elzbietka101 - no nie wiem czy takie triki jak przypadkowe wypięcie pupy zadziałają na 30 letniego faceta, było by bosko może spróbuje hm.... Jakbym się podniecił i dostał wzwodu to nie wiem co bym zrobiła mm....

Gość do elzbietki
mam nadzieje ,ze to prowo . Moze i sie podnieca , ale zeby pupe specjalnie wypinac ? :-0

Gość do elzbietki
badz co badz nienormalne zachowania

Gość Spostrzegawczza
Nie wiem czy to zadziała ale spróbuje upuścić coś przypadkiem i wypiąć tyłeczek w jego stronę a gdy będzie siedział obok mnie przypadkiem dotknę go po kolanku tego typu triki spróbuje ale przydało by się coś więcej żeby nabrał na mnie ochotę mm....

Gość do Andrgoen
Dlaczego tak rzadko piszesz ?

Gość pokaż mu
swojego penisa :)

Gość Spostrzegawczza
hej faceci lubicie jak dziewczyna patrzy wam w oczy podczas rozmowy i uśmiecha się, podnieca was to??

Gość Spostrzegawczza
Do Androgen wiem że pewnie to by podziałało ale do takich rozwiązań się jeszcze nie posunę

Gość do spostżegafczej
póki co, żebyś nie wylondowała w psychiatryku z powodu nierozładowanego napięcia seksualnego, rób "to" dildem a kochanego mężczyznę wyobrażaj sobie, lub podczas masturbacji patrz na jego zdjęcie. Wypróbowane, polecam z całego serca. Maryla

Gość WYPNIJ SWOJĄ SRAKĘ
żeby poczuł woń ryba + stolec

Gość Marcepka
Haha kto się za mnie podszył ale muszę przyznać że na prawdę fajny tekst haha trochę się pośmiałam