Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spostrzegawczza

Co zrobić by dostał przy mnie wzwodu??

Polecane posty

Gość Spostrzegawczza
Do Maryli dzięki chyba tak zrobię, bo po prostu ciągle o nim myślę i już nie wiem co mam robić. On daje mi różne sygnały typu dotyka mnie, mówi czy nie za zimno mi, żartuje, po prostu jest słodki

Gość no go
wypudruj sie porzadnie.... zadziala :_)

Gość gość
Chodz z dekoldem i zaloz stringi i spodniczke

Gość nie dostaniesz pewnej recepty
Nie ma wytrycha pasującego do wszystkich zamków. Każdy doradza to, co jemu się sprawdziło, ale to nie ma znaczenia dla twojego faceta, bo faceci są baaaaardzo różni. Mnie by natychmiast stanął, gdybym pod krótką bluzeczką zobaczył odrobinę twojego brzuszka. Mnie ani srom, ani piersi tak nie podniecają, jak brzuszek dziewczyny. Ja uwielbiam, gdy ona połyka mój wytrysk (ale nigdy żadnej nie przymuszałem, ani niczym nie szantażowałem). Bardziej od chwili połykania są dla mnie rozkoszne następne godziny i dni. Cały czas wiem, że w niej jestem, czy chodzi, czy śpi, czy pracuje. A ja ciągle w niej jestem!!! Dlatego nagi brzuszek dziewczyny, POTENCJALNA "stacja końcowa" mojego wytrysku stawia mojego na baczność. Ja wcale nie zdradzam w kółko. Sporo lat jestem z jedną, która kiedyś uważnie na mnie patrzyła, gdy się pojawiła dziewczyna z odsłoniętym brzuszkiem. Robiła mi awantury, ale w końcu przestała, bo nic się nie działo. Nie jestem winny, że mam taki wrodzony odruch BEZWARUNKOWY.

Gość gość
Schudnij 40 klio i wyładniej.

Gość yuliaa27
i co dalej spostrzegawcza

Gość Blerrrrr
Przyjdź z seksowną koleżanką :classic_cool:

Gość yuliaa27
ale jadziecie po dziewczynie

Gość gość
zamiast gadać, wypinać, ośmieszać się, zaproponuj mu dancing i tam drobny drink i w tańcu tak się udami i ciipką wtul a na 100% wyczujesz, że mu stanie i weźmie Cię na chatę.👄

marzę o takim seksie: Prawdziwy seks powinien przebiegać w układzie jedna kobieta – kilku partnerów. Nie ma tutaj określonej z góry liczby tych partnerów. Wszystko, bowiem zależy, od potrzeby kobiety i umiejętności i jej oceny. Optymalny układ to siedmiu mężczyzn i jedna kobieta. Dlaczego tak a nie inaczej? 👄

Gość yuliaa27
no to masz potrzeby

Gość gość
Spostrzegawczza szukasz sponsora??? Bo to dość dziwne że jako 20 latka zadajesz takie pytania. Faceci zazwyczaj szukają chętnych małolat np. na roxie Powodzenia w biznesie. Może złapiesz klienta.

Gość yuliaa27
najlepsze łowy na plaży pod warunkiem że ma się co pokazać

Gość yuliaa27
poza tym mina gościa jest bezcenna