Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan 45 lat...

Czemu kobiety tak szybko sypią się po 40tce?

Polecane posty

Gość pan 45 lat...

Jestem samotny, mam 45 lat, po przejściach. Chciałem szukać miłości wśród kobiet w podobnym wieku ale niestety 40latki są już pomarszczone, nieświeże, skóra zwiotczała, cellulitis, brzydki brzuch, płaski zwisający tyłek, opadająca twarz, zmarszczki koło oczu... Czy ja naprawdę muszę szukać 20 lat młodszych? Teraz rozumiem kolegów uganiających się za 20latkami, myślałem, że mnie to ominie... ale 40tki mnie po prostu nie podniecają... co robić? przemóc się jakoś, pokonać obrzydzenie i być z 40latką bo tak wypada... czy szukać wśród 20latek budząc tym samym niesmak otoczenia, że niby szukam sobie 'córeczki' i chcę się odmłodzić bo mam kryzys wieku średniego?

Gość asdfmoooooo
Znajdź sobie faceta. W Twoim wieku, a nawet wśród starszych na pewno jest jeszcze wielu przystojniaków :classic_cool:

Gość pani 45 lat
Mam takie samo zdanie o panach rówieśnikach. Stare, brzuchate ramole. Fuj.

Gość Dobry pomysleeeee
Tak poszukaj sobie faceta, przeciez faceci sie tak szybko nie starzeją jak kobiety

Gość pan 45 lat...
nie jestem homosiem

Gość dunbergia
Dokładnie - znajdź faceta. Dla takiej durnowatej dziewoi, co bzdety na kafe sadzi będzie w sam raz :)

Nie zauważyłam :D a do 30 mi nieco brakuje :D Sypanie się w tym wieku to raczej domena PANÓW po 40. A szukać możesz nawet wśród 16-latek, pytanie tylko czy chcesz stworzyć relację opartą na wzajemnej miłości i zaufaniu, czy w kobiecie najważniejszy jest dla Ciebie brak zmarszczek po 40 :D

Gość mz5y6
.

Gość 32 - latka
Dzisas! Nie, wiesz co, ty nie masz kryzysu wieku średniego , ty jesteś dupkiem. Jak cię kobieta po 40 obrzydza to zostaw ja w spokoju. Zero szacunku ... Nic !

*do 40 Poza tym u mnie w pracy 40+ mają co najwyżej delikatne zmarszczki koło oczu, co zdarza się i 20-latkom. A jak będziecie mieli po 60 lat i oboje zmarszczki to co? Popełnisz spektakularne seppuku? :D kiepskie prowo

Gość oklahomacity
A kto mówi o byciu homosiem? Bycie z facetem jest bardziej męskie niż z kobietą. Faceci się wolniej starzeją i wyglądają atrakcyjnie jak na swój wiek.

Gość pan 45 lat...
Nie zrozumcie mnie źle, ja nie mam nic do dojrzalych kobiet,ale nic nie poradzę na to, że... no same wiecie co, nie działają na mnie takie nieświeże panie po 40tce. I co mam zrobić z tym, zmuszać się?

Gość oklahomacity
.

Gość nie widać
wypowiedzi

Gość qwerty...
to chyba trafiałes na jakies zapuszczone kobiety.Ja mam tyle lat co Ty i bys sie zdziwił. Nie posiadam nic z tego opisu ktory podałes 40 latki.

Gość sluchaj, moze masz za duze wym
nie wiem czy to jest regula, ze kobiety po 40 nie pociagaja rowiesnikow, ja ostatnio poderwalam takiego i powiem bylo goraco :)

Gość Keeerriii
Myśli pan, że pan jako pomarszczony 45 latek z obwisłą skórą podziała na jakąkolwiek kobietę?;p nie mówiąc już o świeżych 20latkach;)

Gość Keeerriii
Myśli pan, że pan jako pomarszczony 45 latek z obwisłą skórą podziała na jakąkolwiek kobietę?;p nie mówiąc już o świeżych 20latkach;)

Gość fsww3w
autorze jestes po prostu pierdolnięty. Szukaj gdzie chesz ale na pewno ta młoda z toba nie będzie z miłości...jak masz kase to do wyra polezie z obrzydzeniem ale sie poswieci , niestety na miłośc stary ciulu nie masz co liczyc:)

Gość werqqqqqqqqq
no wiadomo ,że kobieta po 40-tce nie bedzie wygladała jak ta po 20-stce chociaż jak bardzo dba o siebie... Np Jennifer Lopez jest po 40-stce , Monica Belluci też i trzymaja sie calkiem niezle choc na pewno sporo zainwestowaly w swoja urode pieniedzy , wysilku itd mysle ,że sypia sie najszybciej te co maja do tego predyspozycje genetyczne , nie dbaja o siebie , palą itd

Gość werqqqqqqqqq
.

Gość attytyytyuy
..

Gość pan 45 lat...
belucci mi sie nie podoba, ma straszne wory pod oczami. a jennifer lopez nie moj typ, nie lubie takich wielkich tlustych pup i niskiego podwozia, ja lubie szczuple kobiety, dlugie nogi, zgrabny maly tylek

Co za bzdury opowiadasz/ Mam 42 lata, ani jednej zmarszczki, gdy idę z dorosłą córką wygladamy jak siostry.Masz pecha że obrasz się w kręgu zaniedbanych pań.

U mnie w pracy 40 dwie to mają facetów 30-letnich! Która chciałaby starego dziada po przejsciach z wymaganiami, a jakze! A w majtkach klucha:D Brzuchatych, niedomytych w skrpetach do sandałów i reklamówką:D

Gość Juhdrdedd
Ja piwrdziele po prostu jestes starym dziadem bez libido czego oczekujesz? Ja mam 36 i juz nie chce mi sie seksu, po prostu seks jest dla mlodych,. Facet ktory 10 lat temu mi aie zajebiscie podobal ja mialam 25 on 35 teraz mnie seksualnie nie pociaga, chociaz zadbany, opalony , po prostu seks jest dla mlodych, na sile sperme bedziesz wyciskal?

Gość Juhdrdedd
Tez jak sie czasem masturbuje to wyobrazam sobie 20 latka jurnego, z moca z twardym penisem, najbardziej kreci mnie ta dziecinada z tym mlodzienczym niezaspokojonym popedem

Gość pierwsza odpowiedź najlepsza
:D Zresztą, ten pan na inną nie zasługuje.

Gość kjiojioj
Jesli nie masz wora z kasa, to mozesz zapomniec o 20 czy nawet 30latkach, takze marz sobie dalej:D

Gość Juhdrdedd
Ciesz sie ze zdrowy jestes