Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wicked games

pragnę romansu

Polecane posty

Gość wicked games

chciałabym kogoś poznać, aby móc raz na jakiś czas zapomnieć o szarej rzeczywistości. Dobry seks, przyjaźń, spełnianie fantazji. Tego mi brakuje, a z mężem nie uprawiam seksu od pół roku. Ktoś chętny?:)

Gość wicked games
Kraków.

Gość Nie przesadzaj prawiczusiu
Jakbyś nie wymieniła seksu prawiczuś dalej by hasał sam :D

Gość wicked games
.

Gość wicked games
zapomniałam dodać - nie chce prawiczka. Chce konkretnego Pana, samca mi trzeba:)

Gość Upe w pupe
:p

Gość wicked games
ile masz lat?

Gość jadkiajdkjadkj
nieoczekiwanie niektóre tematy erotyczne zamieniają się w mocno humorystyczne ]np facet , któy ma nik prawiczek ale nie jest prawiczkiem , bóg jeden raczy wiedziec po co, i na wstępie pisze, tak cię zerżnę , że do końca życia zapamiętasz

Gość jadkiajdkjadkj
poważne od powaga :p

chyba nie pragniesz tego romansu bo jak faktycznie by tak bylo to bys napisala na emaila a ty w ch.... walisz

Gość jadkiajdkjadkj
właśnie pragniesz tego romansu czy nie takiej oferty o rżnięciu do zapomnienia zapamiętania , sorry zapamiętania byś przecież nie odrzuciła

Gość wicked games
nie zaintrygowałeś mnie, więc nie napisze maila. Poza tym 21 lat to za mało. Są tu jacyś rozważni Panowie? gotowi na prawdziwy romans?

Romans ciągnie za sobą bolesne konsekwencje... ale co tam?! Kochamy zadawać jak i znosić ból.

Gość knajpa_mordercow
Miejsce wybralas chyba najgorsze z mozliwych dla tego typu poszukiwan. Znajdziesz tu caly zakres spoleczenstwa, przekroj meskiego grona wszelaki i nie jednego chetnego ale ... obawiam sie, ze efekt koncowy moze byc mocno rozczarowujacy. I uwazaj ... zaraz beda Cie umorlaniac na wszelakie mozliwe sposoby.

Gość wicked games
Trudno, kręci mnie podwójne życie. Każda kobieta ma swoje tajemnice. Mąż też nie jest święty, ale to nie o tym temat. Pod słowem romans mam na myśli wspaniały seks, bez zbędnej pruderii. Ale nie tylko. Chodzi mi o nawiązanie przyjacielskiej relacji...chcę mężczyznę przed którym będe się mogła otworzyć, z którym można też pogadać. Po prostu. Spotkania raz na jakiś czas i wtedy totalne zapomnienie o świecie:) taki mam plan. Mam nadzieję że nie jestem zbyt wymagająca?

Gość wicked games
Trudno, kręci mnie podwójne życie. Każda kobieta ma swoje tajemnice. Mąż też nie jest święty, ale to nie o tym temat. Pod słowem romans mam na myśli wspaniały seks, bez zbędnej pruderii. Ale nie tylko. Chodzi mi o nawiązanie przyjacielskiej relacji...chcę mężczyznę przed którym będe się mogła otworzyć, z którym można też pogadać. Po prostu. Spotkania raz na jakiś czas i wtedy totalne zapomnienie o świecie:) taki mam plan. Mam nadzieję że nie jestem zbyt wymagająca?

Alez oczywiscie, ze jestes zbyt wymagajaca. Romans zawsze wymaga zbyt wiele, taka juz jego natura ;) Mowiac bez uszczypliwosci, zapewne dostaniesz tu z pol tuzina ofert na znajomosc jaka sobie wymarzylas, drugie tyle od smarkow 20 letnich , i cala mase propozycji od forumowych macho. Rada kolegi z podobnym podejsciem i ciit dluzszym stazem w poszukiwaniach ... miej na wszystko poprawke a kazde slowo dziel na pol.