Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaaaaaa1212

chciałabym być modelką i chodzić po wybiegu ,ale

Polecane posty

Gość takajednaaaaaa1212

mam 162 wzrostu :( i to jest rzecz dyskwalifikująca mnie ,której nie moge zmienić... czesto slysze ,że jestem ładna ,że mam ładna twarz ,ale nawet do reklam czy katalogów chca raczej osoby wysokie bo inaczej widać proporcje i na zdjeciu lepiej jak kobieta jest wysoka miałam krotka przygode z fotomodelingiem kiedys ,ale wzrost mnie dyswalifikuje :O

Gość takajednaaaaaa1212
no ja brałam udział w kilku castingach i przeważnie sie dowiadywałam ,że jestem ładna ,ale za niska i oni szukają wysokich bo one maja inne proporcje i inaczej na nic ubrania leżą . I ,że mam szanse tylko w tym reklamach gdzie pracuje sama twarz ... tylko takich reklam jest mało ... ale jeszcze bede probować ;)

Gość takajednaaaaaa1212
.

Gość takajednaaaaaa1212
BIBeLOTKA- do kobiecych pism nie próbowałam ,ale może spróbuje ;) próbowalam do katalogów i tam odpadłam od razu , wybierali same wysokie dziewczyny , do farby do włosów ,ale tam była bardzo duża konkurencja , przeszłam pierwszy etap i tyle :O

Gość moja znajoma
dziewczyna ktora kiedys mieszkala u mnie na osiedlu /kojarze ja tylko ale nawet nie znam wiem ze pracuje jako fotomodelka jest naprawde ladna i zgrabna ale nie niska ma nie wiem moze 165 cm jej twarz czesto widze w gazetach babskich kiedys nawet byla na bilborach marki c&a nie poddawaj sie- probuj upor praca i konsekwencja oplaca sie

Gość moja znajoma
blad *niska napisalam ze nie niska ;)

Autorko - i co z tego,e jestes niska?Przeciez w katalogach,gazetach kobiecych ja nie widuje wysokie kobiety ltkyo takie,ktore sa zgrabne i ladne.....skoro mowia Ci znajomi,z jestes ladna to tak musi byc:)

Gość takajednaaaaaa1212
.

Gość ja tez chce byc modelka
jestem wysoka 181 cm i chuda 52, ale mam krotkie wlosy na chlopaka i w agencji powiedzieli ze mam najpierw zapuscic :O

Gość lefaszjonist
absolutnie wzrost nie przekreśla Twoich szans! też uważam, że warto spróbować w fotomodelingu :) przecież tam nikt nie patrzy ile masz cm:) Poszperaj w necie , roi się od konkursów, które są super okazją na rozpoczęcie kariery:) mi samej wczoraj wpadł w oko kolejny, więc śmiało próbuj:))

Gość gość
gdzie widziałaś ten konkurs?pamiętasz może?