Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lelumpolelumooooo

Czy u was na porodówce były dziewczyny z walizkami zamiast toreb?

Polecane posty

Gość lelumpolelumooooo

Czy jak rodziłyście to były z wami jakieś położnice które zamiast torby do szpitala przyjechały z walizkami? Pytam z ciekawości.

Gość dokladnieowjdn
a co to za roznica... chodzi ci o to ze walizka fajniej wyglada czy co.. bo nie czaje

Gość monster mama
no jak to co za różnica, nawet na porodówce trzeba być trendy :P

ja miałam walizkę Taką podróżną na kołach.

Gość fuggus
ja mialam walizke. w szpitalu w ktorym rodzilam musialam miec wszystko dla dziecka... ciuszki kosmetyki pampersy pieluchy tetrowe itp. no i wiqdomo ze rzeczy dla mnie

Gość a co to za różnica czy torba
plecak,walizka czy reklamówka?

Gość walizka na kółkach jest o tyle
wygodna,że można ją wozić,nie trzeba dźwigać.

dobrą walizkę można kupić za niewielkie pieniądze,a jest wygodniejsza niż torba.

Gość walizka 35
chyba lepsza z tego wzgloedu ze rzeczy sie tak nie gnota jak w torbie podroznej np

Gość Sarah 12345
akos nie interesowalo mnie to, wczym kolezanka z lozka obok trzymaswoje rzeczy.

Gość jakie trendy?
:o ja miałam walizkę na kółkach, bo po pierwsze - w domu nie mam żadnej torby, a po drugie tamta była baaaaardzo pojemna i wszystko do niej zmieściłam, nie musiałam ciągnąć ze sobą dodatkowo 3 reklamówek. Ale każdy mierzy własną miarką 🖐️

no tak,nie gniotą się,można więcej zmieścić i można ją pociągnąć na tych kółkach.Nie trzeba dźwigać.

Gość nie,niewierze
O kurwa,ale temat! Koronkowa koszulke tez wez,a co!

Gość Yolo yolo yolo
Ja nie pytam z tych powodów o których piszecie, tylko mnie po prostu śmieszy ta wizja. Po co walizka? Torba na ramie chyba wygodniejsza i normalniej wygląda w szpitalu niż walizka. Ciekawe gdzie trzymają te walizki. Żeby coś wyjąc muszą chlać się pod łóżko, a torbę można położyć nawet na stolik obok i nie ruszać się w łóżka.

Gość Yolo yolo yolo
(To ja lelumpolelumooooo)

Gość Yolo yolo yolo
....

Gość nie,niewierze
:

Gość ghjhkjki
hygyjhuj

Gość lelumpolelumooooo
Ja nie pytam z tych powodów o których piszecie, tylko mnie po prostu śmieszy ta wizja. Po co walizka? Torba na ramie chyba wygodniejsza i normalniej wygląda w szpitalu niż walizka. Ciekawe gdzie trzymają te walizki. Żeby coś wyjąc muszą chlać się pod łóżko, a torbę można położyć nawet na stolik obok i nie ruszać się w łóżka. To jak jest?

Gość myszellina nologged
Torba na ramie chyba wygodniejsza i normalniej wygląda w szpitalu niż walizka. x życzę ci powodzenia w noszeniu torby na ramię, w któej zmieścisz wszystkie graty dla siebie i dziecka, pieluchy, ręczniki i inne, ciężkie rzeczy 🖐️ też miałam walizkę i w dupie miałam to, co sobie ktoś o mnie pomyślał. A torbę to przepraszam bardzo gdzie trzymałaś? na kolanach? :o 🖐️

Gość myszellina nologged
aha, na stoliku być trzymała, sorry, nie doczytałam :D Ok, nie mam więcej pytań:D 🖐️

Gość doooliva
Miałam torbę bo nie mam walizki i bardzo żałowałam, bo byłoby mi wygodniej. Ponad to pielęgniarki przed obchodem sprawdzały stan porządku w pokojach i wszelkie torby i walizki miały być pochowane i nie mogły stać na wierzchu. Najlepiej jakby schować je do szafki a ostatecznie pod łóżkiem jak się nie mieściło. Absolutnie nic na stoliku czy parapecie nie można było układać.

Gość Fakundo Arana
Ja miałam walizkę, pielęgniarki się ze mnie podśmiewywały, że niby po co aż taki bagaż, ale nie miałam tam nic ponadto co było potrzebne- pidżamę, ręcznik, szlafrok, kosmetyki, rzeczy dla dziecka, itp

Gość lelumpolelumooooo
No ja też zawsze miałam torbę, taką zwykłą co noszę na fitness i basen. Nikt nic nie mówił jak kładłam na stolik obok. Przynajmniej mogłam łatwo wyjąć co chciałam, bez wychodzenia z łóżka. Kurde to jakie wy macie te szafki w szpitalu, że da się walizkę włożyć? Do mojej nawet zwykła torba by nie weszła.

Gość lelumpolelumooooo
Rozumiem jak ktoś mieszka daleko i nie ma codziennie krewnych z wizytą, ale do większości przecież codziennie przyjeżdża tata, który zabiera brudy do prania i przywozi świeże rzeczy i różne pierdółki.