Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marianna..

Ból jednej piersi

Polecane posty

Gość Marianna..

Mam problem. Od jakiegos czasu pobolewa mnie jedna pierś.ale od wczoraj juz coraz mocniej przy kazdym ruchu praktycznie albo jak sie przewracam lezac. Jestem w 14dniu cyklu jeśli to ma jakieś znaczenie.ale obawiam sie że to rak:/ nie dosc ze boli to na tej piersi od jakiegoś czasu pojawily sie takie drobne krostki jakby i nie chce to zejść. Co nam robić? Boję się iść do lekarza a jak sama obmacuje to nie wyczuwam tam niby żadnego guza. Nie wiem

Gość Marianna..
Jak założyłam stanik to trochę mniej czuje ten ból ale stanika w nocy to koszmar:/ nikt nic nie doradzi?

Marianno, nigdy nie myśl o najgorszym , bo to tylko pogłębi twój stan psychiczny,i niepokój .Objawy które opisujesz mogą sugerować kilka przyczyn , ja sugeruję stan zapalny piersi lub sprawy hormonalne. Arion,bioenergoterapeuta- pozdrawiam.

Gość aneczkal....
Miałam coś bardzo podobnego. Też byłam juz pewna najgorszego - tak jestesmy skonstruowani chyba...Poszłam na usg i okazało się, że to zmiany hormonalne - brałam wtedy tabletki. Odstawiłam je i przeszło jak ręką odjął. Także na 100% wiem, ze takie bóle, nawet bardzo silne, mogą byc spowodowane wahaniami hormonow. Ale oczywiscie wszytsko trzeba sprawdzić. Polecam usg piersi :) I nie zamartwianie sie :) A badałas je, wyczułas jakieś zgrubienie lub coś w tym stylu?

Gość Marianna..
No właśnie ja tam nie mogę nic wyczuć albo nie potrafię zbadać... Tabletek nie biorę. Do lekarza boję się iść ale chyba będę musiała..