Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PójdęBosooo_

Jacy są mężczyźni z gór?

Polecane posty

Gość ja znam jedna pielegniarke
gorale to fajni faceci znam ich troche, sama jestem z malopolski, ale duzo w gorach przebywam

Gość ze cie wali w rogi
potrafia bardzo rozkochac, ale bedziesz tego zalowala..

Gość gość kasia
Głupota i ciemnota straszna. Złego narobi a nie umie się przyznać. Jakby nie było mądrzejszych, tylko sami górale, to w Polsce wszyscy się powybijali lub pozapijali.

Gość gość
oj Kaśka kiedy ty wreszcie dorośniesz

Gość gość
Jacy są? Znam jednego. Inteligentny,bardzo ambitny, bardzo uczuciowy, dobry, "człowiek z lasu", kocha przyrodę. Z wad; snob ;-) Może też należałoby rozdzielić na np.Bieszczady , Tatry ;-)

Gość gość
Lubią pić, nie szanują kobiet, nswet jeśli sa wiesniakami

Gość gość
Eebane liczydoopy. Za zlotowke by cie pobil. Kubecki bzencol, hahaha.

Gość gość
Ja nie mam najlepszych doświadczeń, chociaż kochałam "mojego" górala do szaleństwa. Poznałam go w czasie studiów-pojechaliśmy na weekend w góry i spotkaliśmy się w jego sklepie. Od razu coś się między nami zadziało, coś co się paliło kilka lat i co mnie uskrzydlało i gniotło zarazem. Spotykaliśmy się kilka lat, rzeczywiście z jego strony uczucie wydawało się ogromne, ale coraz bardziej zrażał mnie do siebie. Był facetem po przejściach, bardzo dominującym, wręcz nieprzyjmującym cudzych argumentów, czasami prostackim, słabo wykształconym, mało obytym...dlaczego się zakochałam? sama nie wiem. Miał w sobie taką siłę, pasję, był przedsiębiorczy i baaardzo dobry dla mnie. Na randkę i luźny związek super, na bliższą relację-masakra.

Gość gość
Potwierdzam. Poje/bani na maksa. Zryte berety. Psychicznie można się wykończyć. Straszene marudy.

Gość gość
Produkcja naszych pantofli odbywa się ręcznie, dzięki temu otrzymujesz wyjątkowy produkt o wysokiej jakości. Sprawdź sam, a na pewno się nie zawiedziesz. http://pantofle-goralskie.pl/index.html

Gość Boże widzisz
Dnia 19.05.2013 o 16:45, Gość Naxmije___ napisał:

Co wy chcecie od górali? Może i są uparci, ale mają dobre serca i są ludźmi silnymi psychicznie, pracowitymi. Mieszkam w pobliżu Żywca, w niewielkiej wiosce o nazwie Żabnica i bardzo mi się podoba atmosfera tego miejsca.

Hahahaha jacy są życzliwi i pracowici? Z nam ich z innej strony w samolocie pijani aż wstyd co do pracy też pijani przychodzą fauszywe ludki i tyle 

Gość kutahando

Ale wy pie'rdolicie. Górale, Ślązacy, Kaszubi są dokładnie tacy sami jak cała reszta Polski. Pijaczki, cwaniaczki, kombinatorzy, awanturnicy i zazdrośnicy.

Gość nie ma reguły

Górale szanują żony ,dbają o rodzinę, baba to wyrocznia, ale ze swoich, góralka ! No,  ale jak w każdej społeczności, trafiają się i czarne owce 

Gość xxx88

Miałam chłopaka z Żabnicy i choć  z górami nie miałam do czynienia , po swoim przykładzie wiem , że ludzie tam są bardzo rodzinni i mają dobre serca . Mimo że nasze drogi się rozeszły nie żałuję .