Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

shp-121

Moja dziewczyna złapała mnie na dziecko!!!!!!!!! Co robić.........????????

Polecane posty

Nie chce ani jej,ani jej dziecka,namawiam ją do usunięcia,oszukiwałą że mnie że bierze tabletki................... Moje życie się zawaliło jestem za młody na ojca!!!!!!!!:(

Gość vferger
znam ten ból nie jesteś jedyny tak perfidnie potraktowany przez kobiety!

Gość hghthth
dosyp jej tabletke aborcyjną do picia albo jedzenia

Gość fgfyjguilo;
rozumiem, że sama sobie to dziecko zrobiła i Ty nie miałeś w tym udziału?? Wiesz do czego służą prezerwatywy? Same tabletki tez nie dają 100 procentowej pewności, może po prostu zawiodły, a Ty już zakładasz, że oszukała.

Gość 796i
7i7

Tak mi sie wydaje, bo czesto mówiła o ślubie, dziecku itp. choć powtarzałem jej w kółko, że narazie nie myśle o tym! Mam jej dość, nie odzywam się już drugi dzień, a ona caly czas wysyła sms-y, dzwoni i nie daje spokoju!:(

Gość najlepiej
zostaw ja poki dziecko sie nie urodzi i ona nie wpadnie na pomysl zrobienia badan dna (mozesz sie na nie nie zgodzic. jedynie jak pojdzie do sadu to sad moze cie music) nic ci nie zrobi i nic od ciebie nie moze chciec wiec masz kilka miesiecy spokoju- no i jesli poszla by do tego sadu to tez bedzie trwac

Gość to ci powiem
następna ku rwa męska. Zrobić i spier dolić

Gość gigi gigi
będziesz płacił alimenty, a jak nie ty to twoi rodzice

A czy da rade sie jakos wymigać przed sądem od alimentów????? Jak powiem że ona cały czas kłamała że bierze tabletki?????????? Nie chce żadnych alimentów,ani jej, ani dziecka!!!!!!!!!:(

Dawałem jej pieniądze na wizyty u prywatnego lekarza, na tabletki, na ciuchy, bo mówiła, że to przecież dla mnie ładnie wygląda...ehh...Pokazala mi test z 2 kreskami, załamany jestem..nie jem , nie śpie...nie wiem co robić. Jestem w potrzasku!:(

Gość fgfyjguilo;
najlepiej Tak, będzie trwać, a potem autorowi każą wyrównać alimenty od początku i wtedy się dopiero zesra, jak będzie musiał zapłacić parę tysiaków plus za badania DNA i sprawę :D Świetna rada :P

Gość gigi gigi
.

Gość fgfyjguilo;
Autorze nic nie zrobisz, to już się stało i teraz przez następne ładnych parę lat czekają Cię alimenty. Na następny raz polecam zabezpieczenie się we własnym zakresie :D Chcielibyście seksu bez kondomów, aby zabezpieczenie spoczywało tylko na kobiecie, to macie, czasem trzeba ruszyć głową. Skoro gadała cały czas o dzieciach i ślubie, to powinieneś myśleć :)

Gość gigi gigi
Nie chce żadnych alimentów,ani jej, ani dziecka!!!!!!!!! xxxxxxxxxxx ha ha ha ha ha ha ha!

Gość zrób rachunek sumienia
Jeśli facet nie chce być z kobietą, to z nią nie będzie. Po co piszesz dyrdymały, nie musisz z nią być, ani ona z tobą. Dziecko jest bez znaczenia.

Przeważnie i tak wychodziłem przed końcem...nie wiem, co mam robić. Nie chce mieć spapranego życia! Mam się ożenić z nią? Jak to w ogóle powiedzieć rodzicom, a moze wcale nie mówić?

A są jakieś tabletki aborcyjne które można dosypać do picia???????????

Gość fgfyjguilo;
Tak w ogóle to ile macie lat?

Gość fgfyjguilo;
Autorze, głupiś jak but, tak dosyp jej czegoś do picia, dziewczyna trafi do szpitala nie daj Boże coś się jej stanie i pójdziesz siedzieć za morderstwo.... Matko skąd się biorą tacy idiocie. Pieprzyć jest komu, ale wziąć odpowiedzialność za czyny, to już nie. Powinniście razem ustalić czy chcecie to dziecko, tylko powinieneś jej powiedzieć, że z nią nie będziesz i wtedy podjąć decyzję co dalej. Na pewno nic jej nie dosypuj po kryjomu, bo tylko większych kłopotów narobisz.

Gość fsdf
esw

Ale znacie jakis sposob zeby pozbyc sie tego bachora?????? Jakies proszki tabsy??? W koncu oszukiwala ze bierze tabletki,to teraz ja pozbede sie bachora..........:)

Gość dfgeder
Skąd masz pewność, że to Twoje dziecko? Dziś kobiety to szmaty puszczalskie więc nie masz pewności że to Twoje dziecko równie dobrze może być ojcem każdy przypadkowy facet spotkany na ulicy/

Gość fgfyjguilo;
ostatni wpis utwierdza w przekonaniu, że to prowo :)

Gość to wyglada
bnm.

Gość fgfyjguilo;
vv