Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danny21

auto ankietka

Polecane posty

Gość danny21

1. Czy lubisz seks w samochodzie? 2.Czy onanizowałaś się kiedyś w samochodzie? 3.Czy uprawiałaś seks na masce samochodu? 4.Czy uprawiałaś seks na parkingu pod supermarketem? 5.Czy zdarza Ci się prowadzić bez bielizny? 6. Czy całujesz nieraz swojego partnera podczas jazdy? 7.Czy w czasie jazdy zdarza Ci się robić mu dobrze ręką? 8.Czy w czasie jazdy zdarza Ci się robić mu dobrze ustami? 9.Czy dałabyś partnerowi stopy do całowania podczas jazdy?

Gość Spostrzegawczza
1. NIE PRÓBOWAŁAM ALE TO JENO Z MOICH EROTYCZNYCH MARZEŃ, GDY SIEDZĘ OBOK FACETA W SAMOCHODZIE TO JESTEM TAKA PODNIECONA ŻE MAM TAKĄ OCHOTĘ NA JEGO LODA I MÓGŁ BY ZE MNĄ ZROBIĆ CO ZECHCE.... 2. NIE 3. NIE ALE PRAGNĘ TEGO 4.CHĘTNIE SPRÓBUJĘ 5. HM....NIE 6. NIE MAM NA RAZIE CHŁOPAKA ALE BYŁO BY BOSKO 7. CHĘTNIE MYŚMY SIĘ OBMACALI 8.CHĘTNIE BYM MU TO ZROBIŁA, MAM TAKĄ CHĘĆ OBCIĄGNĄĆ MU LODA GDY SIEDZI OBOK MM....A CO DOPIERO W SAMOCHODZIE 8. RACZEJ COŚ INNEGO OCH!!

Gość yeeaahhhh
1. Średnio 2. nie 3. tak 4. nie 5. nie 6. czasem 7. zdarzało się 8. podczas jazdy nie 9. nie

Gość Spostrzegawczza
danny21 podnieciłeś mnie tym wpisem....

Gość danny21
spostrzegawcza: dzięki. Widzę w Tobie olbrzymi potencjał, niestety niezaspokojony jak dotąd...

1 Bardzo 2 Tak 3 Jeszcze nie, ale wszystko przede mna 4 Tak 5 Jasne 6 Tak 7 Nie, ale chcialabym, on nie ma prawka 8 Nie ma prawka 9 Tak

Gość danny21
Leidix: wow, super 4 i 9 tak. Czekasz chyba, aż Twój partner zrobi prawko. Ile macie lat?

Gość z Kafe

Głupi PIEDESTAŁ 🤣