kelly9090 0 Napisano Maj 18, 2013 Witam serdecznie, proszę powiedzcie mi co mam o tym sądzić. 29.04 po raz pierwszy współżyłam z moim chłopakiem, byliśmy zabezpieczeni i wyszedł ze mnie zanim doszedł. Drugi raz był 11.05 również byliśmy zabezpieczeni ale doszedł we mnie. Ostatni raz kochaliśmy się 13.05 również z zabezpieczeniem. 15.05 dostałam okres który powinnam dostać 20.05, zawsze miesiączka trwała u mnie 7 dni, dzisiaj jest 4 dzień miesiączki i ona się kończy, oprócz tego czuje się bardzo źle, mdli mnie cały dzień i boli mnie brzuch. Czy jest możliwość, że jestem w ciąży ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bibibib Napisano Maj 18, 2013 jejuuuuu masakra nie dosc ze sie zabezpieczaliscie i jeszcze masz okres to narzekasz. nie kazdy okres musi trwac 7 dni.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kelly9090 0 Napisano Maj 18, 2013 Nie narzekam tylko chce się upewnić, czytałam na innych wątkach, że jest taka możliwość . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach