Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja jestem chyba nienormalnaaaa

wiza do usa

Polecane posty

no ja jestem nienormalna czy jak. bo czytam te informacje na stronie ambasady i nadal nie wiem po 1. jak zapłacić za wizę-nie ma żadnego numeru konta ani nic, a link odsyła mnie tylko do jakiegoś serwisu dziwnego. po 2. czy najpierw płacę, a potem wypełniam ten wniosek DS-160? czy ktoś kto już przez to przechodził moglby mi jak krowie na rowie to rozpisać?

Gość I Tobie również
Ja Ci pomoge bo wspieram rodaków:) Za chwilę podam unumer konta, po wpłacie na które symbolicznych 100 zł otrzymasz ode mnie wizę do USA:)

Gość I Tobie również
namów też swoich rodziców, rodzeństwo, znajomych, psa, kota i ich pchły.. W USA jest raj dla polaków. W specjalnie zaprojektowanych dla naszych specyficznych potrzeb azbestowych strefach nasi dumni krajanie żyją godnie, płodnie i za kołnierz nie wylewaja...

weź się debilu goń. chcę jechać na wczasy do miami, co żal ci dupe ścisnął podczas mycia okien ?

Gość jak to było u was
Opłata tylko i wyłącznie w kasie :)

Gość I Tobie również
?

Gość I Tobie również
Nie mam okien tylko rybie pęcherze wiec się sama goń :)

Gość tak to wygląda
http://www.ustraveldocs.com/pl_pl/pl-niv-visapay.asp trzeba wydrukować interesujący Cię blankiet, zależy od tego o jaką wizę się starasz, a następnie idziesz sobie na pocztę i uiszczasz opłatę, ewentualnie w kasie :)

Gość tak to wygląda
ps. najpierw opłacasz, a później wnioskujesz i umawiasz się na spotkanie z konsulem :) opłata jest bezzwrotna nie ważne czy wniosek zostanie rozpatrzony pozytywnie czy negatywnie :)