Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 38 lat pilne

mam 38 lat i chce przelec 20stke

Polecane posty

Gość 38 lat pilne

może być mało doswiadczona wszystko jej pokaże i niezapasiona

Gość na miejscu jej ojca
bym ci pokazał gdzie twoje miejsce

Gość mam 36 i chcialbym
rozdziewiczyc nastolatke. poczuc to ciasnote i uwazac zeby dziewczynki nie rozerwac. moja rozklapiocha to juz nawet nie czuje mojego 17/15, no moze nie do konca nie czuje ale zero zmiany mimiki i jakiegokolwiek szalu. czemu nie jestem murzynem z wielkim sprzetem hmmm

Gość Spragnionamm
Hej chłopacy widzę że lubicie młodsze mm to dobrze, ja mam 18 lat i jestem dziewicą pragnę seksu z facetem po 30 stce. Jestem taka napalona ostatio że już nie mogę wytrzymać. Mam nadzieję że takiego znajdę i się dobrze mną zajmie och!! mam już jednego na oku ma 34 lata jest boski taki dojrzały ale ma żonę i dzieci....

Chcieć a móc, to różnica W tm wieku trzeba zorganizować sobie tak świat, by to one lgnęły do ciebie. 38, to kupa czasu by się przygotować. W tym wieku słowo "chcę" trąci totalną nieporadnością. Można chcieć, jak ma się dwadzieścia lat...

Gość Kocham facetów po 30
oni to umieją zadbać o dziewczynę ( mam 19 lat i jestem dziewicą)

Hej :) Spragnionamm, "fajnie" że wpadłaś. :) Nie ja, to kolega ma ochotę na prostytutkę. Tak często się to kończy:( :O Trudno z tym walczyć. Jest popyt, handel kwitnie. :P Daję głowę że zapłaci by spełnić swoje fantazje.

Gość Mam 23 lata
Corke mala i jestem niedobzykana, daj namiar... Mialam cesarke wiec jestem ciasna:D

Gość Mała mmii
Mam naście lat i jestem dziewicą, marzy mi się seks ze starszym facetem, jestem ciekawa cobyś mi zrobił gdybyśmy umówili się na gorące spotkanie....

Gość Spragnionamm
Do Michaił Pravda ja nie jestem prostytutką po prostu lubię starszych i nigdy za pieniądze. Gdy taki facet mnie dotknie już jestem w niebie mm.... och nie ma z kim

Gość ja sie dam
pobzykac ze starym po 30 tce. Nie ma to jak dobra zabawa a podobno to takie co juz nic nie potrafią tzn chcą a nie potrafią , chce patrzec na takiego co sie męczy i nic. Koleżanka mi opowiadała ze pękała ze śmiechu w takiej sytuacji , ja też chce tak.

Gość ;,Zullus:?
To jazda dziewczyny;) zostawiać namiary:)

Gość 18nastka :*
a takim starym to jeszcze sprzet dziala??

Gość makowe ciasto
do Michala- haha dobrze to ujoles-"chciec" to w wieku 20 lat... A do ciebie autorze- jestem bardzo ciekawa dlaczego chcialbys miec taka mloda dziewczyne?...nie uklada ci sie w twoim zwiazku?...pytam na powaznie bo mnie to bardzo intryguje ci faceci ktorzy chca takiego romansu z prawie nastolatka

Gość Co ja się pytam
facet po 30 to najlepsze ciacho

Gość ja mam 34
i jak znaleźć chętną?

Gość bardzowysoki
ja mam 31 lat jest chętna?

Gość chętna mm
mam 18 lat i jestem dziewicą szukam faceta po 30 stce są najlepsi ale zwykle zajęci:(, takiemu to bym nie odmówiła chyba że byłby totalnym chamem....

Gość bardzowysoki
to zagadaj do mnie na citroman@o2.pl umówimy się jakoś"}

Gość ninoczka19
sami desperaci na forum. Pomyslcie! jeśli już tu szukacie dziewczyny to znaczy,że musicie byc obleśni .Facet przystojny, ładny ,wysportowany, inteligentny nie musi zachowywac się jak wy ( biedne samce) oni nawet nie muszą się starac.

Gość Do bardzo wysokiego
nic z tego pewnie wiele kilometrów nas dzieli a poza tym czuła bym się jak dziwka

Gość Najlepsi mają
żony i dzieci znam takiego ma 34 lata i 2 dzieci jest słodki ale widać że czasem trzyma dystans....