Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyśka20

Gdzie na studia?

Polecane posty

Gość Justyśka20

Szukam studiów dziennych najlepiej w Warszawie kierunki ścisłe (matma, rachunkowośc czy cos podobnego) ... Zdawałam mature tylko na poziomie podstawowym i roz matme i pod WOS a dlatego ze niedługo mam egzamin zawodowy tech.ekonomista i trudno uczyc sie przedmiotow normalnych i zawodowych. Wiec trudno sie dostac na cokolwiek... Chodzi mi o studia bezpłatne nie liczac oplat wstepnych, bo przegladajac oferty dzienne sa drozsze niekiedy od zaocznych ... Prosze o pomoc (rozwazam tez Torun i w ostatecznosci Olsztyn).

Gość Justyśka20
Tak ale np na UW nie wiem czy dam rade sie dostac sa straszne progi punktowe a znasz jakies panstwowe uczelnie w miare dobre w Wawie?

Gość study4u
Ja bardzo polecam studia w Toruniu, jestem bardzo zadowolona, że wybrałam właśnie to miasto. Studiuje obecnie na trzecim roku dziennikarstwa na Wyższej Szkole Kultury Społecznej i Medialnej i polecam wszystkim ta uczelnie! Łapcie linka ze wszystkim informacjami: http://www.study4u.eu/Uczelnie/Polska/Torun/W yzsza_Szkola_Kultury_Spolecznej_i_Medialnej.html